Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Βάφουν τα κάγκελα του 34ου Δημοτικού Σχολείου

φωτό από παρόμοια δράση - argolikeseidhseis.gr
φωτό από παρόμοια δράση - argolikeseidhseis.gr

Η Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με την ομάδα Εθελοντών «Έψιλον» του Δήμου Πατρέων και την ομάδα εθελοντών «Patrinistas», καθώς και γονείς, θα βάψουν σήμερα (Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014) στις 4 μ.μ., τα κάγκελα του 34ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας.
Η δράση αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 και τείνει προς την ολοκλήρωσή της γεμίζοντας χρώματα το σχολείο και παιδικά χαμόγελα. Πρόκειται για μία πινελιά εθελοντικής προσφοράς για κάτι φαινομενικά απλό αλλά τόσο ουσιαστικό με σκοπό την αλλαγή της διάθεσης των μαθητών όταν προαυλίζονται, παίζουν ή κάνουν γυμναστική. Στην προσπάθεια αυτή των εθελοντών σημαντικοί βοηθοί είναι οι χορηγοί: ΜΑΧΡΩ Α.Ε. – Αντωνόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. και Αφοι Κοκκώνη Ο.Ε. οι οποίοι προσέφεραν τα χρώματα, τα πινέλα και τα ρολά. Αυτή η προσφορά αποτελεί ένα σημάδι ελπίδας και αντίστασης ότι, όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε αλλά και να βοηθηθούμε, να πάρουμε περισσότερα χαμόγελα από αυτά που δίνουμε, να βιώσουμε τη γαλήνη της ανιδιοτελούς προσφοράς και της ενεργούς συμμετοχής μας.
Η ενεργός συμμετοχή όλων αποτελεί πολύτιμη συμβολή στην επίτευξη της προσπάθειας των εθελοντών για έναν πιο όμορφο κόσμο. Η ευαισθητοποίηση σε τέτοιου είδους δράσεις αντικατοπτρίζει την ευαισθητοποίηση της κοινωνικής ευθύνης που προωθείται από τους εθελοντές και προάγει την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ