Type Here to Get Search Results !

«Συμβόλαιο» απόλυσης για 195 εργαζόμενους στο Δήμο η δήθεν αξιολόγησή τους


Ραντεβού με τη διαθεσιμότητα και την απόλυση κλείνουν περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι στο οργανισμός και σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων καθώς παρά την αντίδραση τόσο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος όσο και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία αξιολόγησής τους .
Σύμφωνα με τη διαδικασία ποσοστό 15% επί του συνόλου των εργαζομένων  καις το Δήμο της Πάτρας θα αξιολογηθεί υποχρεωτικά από τυος διευθυντές των τμημάτων υποχρεωτικά και εκ προοιμίου με βαθμό κάτω από τη βάση.
Αυτό σημαίνει πως από τους 1300 εργαζόμενους το Δήμο της Πάτρας  195 και πλέον εργαζόμενοι θα αποτελέσουν τη δεξαμενή για την υλοποίηση της δέσμευσης που έχει η κυβέρνηση απέναντι στους δανειστές για μείωση των Δημοσίων υπαλλήλων.
Οι αρμόδιοι στις δημοτικές υπηρεσίες του δήμου και στα νομικά πρόσωπα θα πρέπει να συντάξουν τις εκθέσεις επιμερισμού των ποσοστών: με τους βαθμούς 9 ως 10 αξιολογείται ποσοστό έως και 25% των υπαλλήλων, με τους βαθμούς 7 ως 8 αξιολογείται ποσοστό έως και 60% των υπαλλήλων και με τους βαθμούς 1 ως 6 αξιολογείται ποσοστό έως και 15% των υπαλλήλων.
Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αξιολόγηση περιλαμβάνονται σε έγγραφο το οποίο εστάλη στις 7 Απριλίου 2014, από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προς όλα τα  υπουργεία , γενικές και Ειδικές Γραμματείες,  Αποκεντρωμένες, Περιφέρειες, Ανεξάρτητες Αρχές και στην Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Ο.Τ.Α. του Υπουργείου Εσωτερικών.
Μεταξύ άλλων,  σημειώνεται ότι οι εκθέσεις αξιολόγησης έτους 2013 δεν θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία αποτίμησης των προσόντων των υπαλλήλων για την τυχόν θέση τους σε διαθεσιμότητα και κινητικότητα.
Με την εγκύκλιο αυτή καλούνται άμεσα οι υπηρεσίες να καταγράψουν το προσωπικό και να επιμερίσουν τα ποσοστά της κλίμακας βαθμολόγησης  για τους  υπαλλήλους που υπηρετούν στις διάφορες οργανικές μονάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ