Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σπείρα είχε αφαιρέσει πάνω από 170 μηχανάκια αξίας 350.000 ευρώ

Πάτρα: Σπείρα είχε αφαιρέσει πάνω από 170 μηχανάκια αξίας 350.000 ευρώ

Πάνω από 170 δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες συνολικής αξίας 350.000 ευρώ είχαν αφαιρέσει τα μέλη της σπείρας Ρομά που είχαν ρημάξει στην κυριολεξία, την Πάτρα τους τελευταίους μήνες.

Με τη συμβολή αστυνομικού ο οποίος και διείσδυσε στο κύκλωμα και προσποιήθηκε τον αγοραστή η Ασφάλεια Πατρών κατάφερε να εντοπίσει τα μέλη της σπείρας, να βρει τα σημεία που κρύβουν τα κλεμμένα δίκυκλα, να πιάσει όλους τους δράστες και να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους αρκετά από τα μηχανάκια.
Η εγκληματική ομάδα αποτελείτο από οκτώ άνδρες, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει τους τελευταίους επτά μήνες, περισσότερες από 150 κλοπές δικύκλων στην Αχαΐα και στη Βουπρασία.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν οκτώ Ρομά, ηλικίας από 18 έως 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της σύστασης συμμορίας, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, η εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας είναι αποτέλεσμα συντονισμένων και συνεχών ερευνών αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την εξιχνίαση κλοπών δικύκλων στην περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ