Type Here to Get Search Results !

10 συλλήψεις για οπαδική βία, επίθεση σε οδηγούς ντελίβερ, ναρκωτικά - Εξετάζεται υπόθεση βιασμού



Δέκα συλλήψεις έγιναν στην Πάτρα, δύο στην Αθήνα και μία στη Ρόδο, έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινή μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας στα πλαίσια της έρευνας για την για την εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας είχαν ενωθεί με σκοπό τη διάπραξη αδικημάτων που σχετίζονται με την «οπαδική βία».
Τα άτομα που συνελήσφθησαν στην Πάτρα είναι οπαδοί ομάδας που έχουν συγκροτήσει σύνδεσμο και διατηρούν γραφεία στην πόλη και βαρύνονται με έκνομες πράξεις.
Ειδικότερα, κατηγορούνται για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος του στεκιού του Ολυμπιακού στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου ενώ έχουν εντοπιστεί και τα άτομα που επιτέθηκαν με μαχαίρι σε βάρος δύο νεαρών οδηγών ντελίβερι.
Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν ναρκωτικά, κράνη, κουκούλες full face ρόπαλα, ενώ εξετάζονται πληροφορίες και για μία υπόθεση βιασμού.
Πρώτη ενημέρωση 18.33΄, 6/6/2014 
Mεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί σε στέκια οπαδών της Πάτρας,  ενώ ανάλογη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και σε Αττική και Ρόδο.
Έως τώρα έχουν συλληφθεί δεκατρία άτομα, όλοι άνδρες και έχουν διενεργηθεί έντεκα κατ’ οίκον έρευνες, ενώ ανάμεσα στα αντικείμενα που έχουν βρεθεί είναι τέσσερα ξύλινα ρόπαλα, κράνη, τρία στιλέτα, ένας μηχανισμός εκτόξευσης φωτοβολίδων, κροτίδες, καπνογόνα και μικροποσότητας χασίς και κοκαΐνης.
Οι αστυνομικοί θέλουν να διαλευκάνουν υποθέσεις που αφορούν οπαδικές διενέξεις και σχετίζονται με επανειλημμένες εμπρηστικές επιθέσεις σε συγκεκριμένο στέκι φιλάθλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα έχουν γίνει πάνω από δέκα προσαγωγές, μετά από έρευνες της αστυνομίας σε  στέκια και σπίτια οπαδών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ