Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εργοδότης χτύπησε και έβρισε υπάλληλο του


Με το πιο ανάλγητο πρόσωπο της εργοδοσίας ήρθε σήμερα αντιμέτωπη μία υπάλληλος αρτοβιομηχανίας στην Πάτρα, καθώς ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της επιχείρησης αρχικά την έβρισε χυδαία ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμα και να την… χτυπήσει στο κεφάλι!
Πέρα από το πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο αναδεικνύει τον οξύθυμο χαρακτήρα του εν λόγω επιχειρηματία, ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λόγος που τον ώθησε να προβεί στις συγκεκριμένες πράξεις.
Όλα συνέβησαν σήμερα, γύρω στις 10.30 το πρωί, έξω από την πόρτα ενός εργαστηρίου της επιχείρησης.
Η υπάλληλος, λογίστρια, κρατούσε κάτι φακέλους στα χέρια της όταν ένας εκ των δύο ιδιοκτήτων της εταιρείας, ονόματι Γ. Κ., άρχισε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο σύζυγός της, να την βρίζει χυδαία και να της ζητά επίμονα να του παραδώσει κάποια οικονομικά στοιχεία.
Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, τότε το «αφεντικό» της δεν δίστασε να αρπάξει μια σακούλα στην οποία υπήρχαν φρατζόλες ψωμιού και να αρχίσει να την χτυπάει σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Στη συνέχεια μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, παράτησε την σακούλα και ξεκίνησε να την χτυπά με τα χέρια του, τραυματίζοντάς την στον λαιμό και στο κεφάλι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού, παρών ήταν και ο συνέταιρος του, ο οποίος, όπως είναι λογικό, είχε μείνει άναυδος.
Αιτία της επίθεσης, αποτελεί, σύμφωνα με την παθούσα, το γεγονός ότι ο «οξύθυμος» επιχειρηματίας, επειδή φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες που έχουν παρατηρηθεί στην αρτοβιομηχανία, ήθελε να αποσπάσει από την λογίστρια οικονομικά στοιχεία τα οποία τον ενοχοποιούν! Όταν λοιπόν εκείνη αρνήθηκε να του τα δώσει, ξέσπασε εναντίον της. Ο συνέταιρος του έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ