Type Here to Get Search Results !

Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές - Εκλογές σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ

Πάτρα: Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές - Εκλογές σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Ποιες παρατάξεις διεκδικούν την ψήφο των φοιτητών
 
Στις κάλπες  προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές και σπουδαστές της Πάτρας, λίγο πριν τη διεξαγωγή των εκλογών για την Τ.Α. και την ευρωβουλή.
Για  ακόμη μία φορά ο μεγάλος αντίπαλος των φοιτητικών παρατάξεων  αναμένεται να είναι  η  αποχή. Χθες «κλείδωσαν» και τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων για τις 21 σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών και τις τρεις σχολές στο ΑΤΕΙ της Πάτρας, με κύριο χαρακτηριστικό, την εμφάνιση δύο νέων παρατάξεων, της ΑΡΔΥΝ (Αριστερή Δύναμη) την οποία συγκροτούν φοιτητές που αποχώρησαν από την ΑΡΕΝ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΑΣΠ που φαίνεται να προέρχεται από το χώρο της κεντροδεξιάς.
Οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο
Οι κάλπες για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών  θα στηθούν στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου,  στην οδό Κανακάρη από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, επιλέγοντας μία από τις έξι υποψήφιες παρατάξεις: τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, την ΠΑΣΠ, την Πανσπουδαστική (ΠΚΣ), τα ΕΑΑΚ, την ΑΡΕΝ που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ και την «Παρέμβαση» που εμφανίζεται για πρώτη φορά.
Οι εκλογές στο ΤΕΙ
Στη ΣΔΟ, την ψήφο των σπουδαστών θα διεκδικήσουν οι παρατάξεις: ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ και ΔΑΣΠ
Στη ΣΕΥΠ, συμμετέχουν με δικό τους ψηφοδέλτιο οι παρατάξεις, ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ και ΑΡΔΥΝ (Αριστερή Δύναμη)
Στη ΣΤΕ συμμετέχουν οι, ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ, ΑΡΔΥΝ και ΔΑΣΠ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ