Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Η δημοσκόπηση του πανεπιστημίου για τις εκλογές που ...έχουν μέλλον

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την δημοσκόπηση του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί σε ημερήσια εφημερίδα...

Χθες (05-05-2014) ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτάκης επεσήμανε πως αμφιβάλλει για το κατά πόσο έχουν δικαίωμα να γίνονται δημοσκοπήσεις από έναν δημόσιο φορέα και να διοχετεύονται σε συγκεκριμένη εφημερίδα.
Είπε ακόμη πως μπορεί κάποιος να κάνει ιδιωτικό επάγγελμα, όμως πρέπει να κόβει τιμολόγιο της εταιρείας του και να αποδίδει και το 10% του συνόλου των εσόδων στο Πανεπιστήμιο. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να κόβεται τιμολόγιο από την Επιτροπή Ερευνών.
Χθες όμως το Lepanto TV προέβη σε μία ακόμη αποκάλυψη. Δημοσιοποίησε τα έγγραφα των ερωτήσεων της δημοσκόπησης, στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα "φάουλ" των δημοσκόπων του Πανεπιστημίου Πατρών. Στις ερωτήσεις για τα "δίδυμα" του δευτέρου γύρου, συμπεριλαμβάνονται μόνο τρία ονόματα, την στιγμή που σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς είναι τρίτος.
Το "φάουλ" έχει να κάνει και με το ότι είναι πάγια τακτική των εταιρειών να συμπεριλαμβάνουν στα λεγόμενα "δίδυμα" του δευτέρου γύρου των εκλογών και τον εκάστοτε νυν Δήμαρχο. Η μεγαλύτερη παράλειψη όμως της δημοσκόπησης βρίσκεται στην ερώτηση για τις Ευρωεκλογές. Απουσιάζει... το Ποτάμι!

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έρχεται 3ο ή 4ο σε όλες τις ανά τη χώρα δημοσκοπήσεις, αλλά σε αυτή του Πανεπιστημιου... δεν υπάρχει!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ