Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθησαν έξι παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες

Πάτρα: Συνελήφθησαν έξι παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες

Έξι γυναίκες που εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε έλεγχο της αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών της Ασφαλείας Πατρών, Ανδρέας Πλέσσιας, οι έξι γυναίκες συνελήφθησαν διότι παρείχαν υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας σε ασθενείς τριών κλινικών χωρίς να κατέχουν πτυχίο νοσηλευτικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Επίσης, δεν είχαν τριπλότυπο μπλοκ αποδείξεων.
«Γι' αυτό τον λόγο θα προβούμε και σε σχετική αλληλογραφία με το ΙΚΑ, προκειμένου να επιβληθούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις» επισήμανε ο προϊστάμενος του Γραφείου Αλλοδαπών.
Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε ότι «η ανασφάλιστη εργασία ήταν από τα πρώτα ζητήματα που απασχόλησαν τη διοίκηση του νοσοκομείου και όλη η προσπάθειά μας θα ήταν αναποτελεσματική, αν δεν υπήρχε η συνδρομή υπηρεσιών που εμπλέκονται στην τόσο σημαντική υπόθεση».
Από τις έξι γυναίκες που συνελήφθησαν, τρεις είναι Ελληνίδες, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας και μία υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας από 29 έως 59 ετών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ