Type Here to Get Search Results !

Α. Σαμαράς από την Πάτρα: "Επικίνδυνος τζογαδόρος ο Τσίπρας"

20.54: Μιλώντας πριν από λίγο στην Πάτρα ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπερασπίζεται το σπάταλο κράτος και τις ασύδοτες συντεχνίες τους κουκουλοφόρους, την αδιαφάνεια, την φοροδιαφυγή και ό,τι μας οδήγησε στην κρίση.
20. 50: Πριν από λίγο ξεκίνησε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο κλειστό της Αγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα. Ο πρωθυπουργός έπλεξε το εγκώμιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανδρέα Κατσανιώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την Δυτική Ελλάδα.
Κατά την ομιλία του, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Σαμαράς μίλησε για τις πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής και εμφανίστηκε αισιόδοξος, για την πορεία τόσο της χώρας, όσο και της Δυτικής Ελλάδας.
Από την τοποθέτησή τους δεν έλειψαν και οι κομματικές αναφορές, ιδιαίτερα προς την ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ και την επικράτηση της παράταξης στις φοιτητικές.
Εκλογές. Την ομιλία Σαμαρά παρακολουθούν ο υπουργός Ναυτιλίας κ.
Βαρβιτσιώτης, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Μαυραγάννης, ο Μανόλης Κεφαλογιάννης και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα.
19.05 Πολύ αισιόδοξος» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εν όψει των εκλογών, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα έργα υποδομής στο λιμάνι της Πάτρας.
Όπως είπε, δημιουργούνται πλέον οι προϋποθέσεις «για την καινούργια Ελλάδα, που, πέρα και πανω από κόμματα, όλοι ονειρευόμαστε».
«Και πιστεύω ότι περνάμε μία περίοδο, που κανείς πρέπει να ενώνει και όχι να διαιρεί, ο ρόλος ενός ηγέτη πρέπει να είναι ενοποιητικός, όχι διχαστικός, όχι διαιρετικός και όλο αυτό το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε μηνύματα διχασμού» πρόσθεσε.
Αυτό που ο ίδιος, όπως ανέφερε, θέλει να περάσει, είναι ότι η ανάπτυξη είναι για όλους τους Έλληνες και πάνω από όλα είναι για τα νέα παιδιά.
Για τα έργα στο λιμάνι της Πάτρας ειδικότερα, είπε πως ο ανισόπεδος κόμβος, που θα συνδέσει τις αρτηρίες με το καινούργιο λιμάνι, θα παραδοθεί σε δύο εβδομάδες.
Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το επιστημονικό πάρκο Πατρών, που αναδεικνύει καινοτομικές-τεχνολογικές μονάδες και επιχειρήσεις, με σκοπό την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.
«Πρέπει να δημιουργήσουμε μαζί ένα καινούριο παραγωγικό οικοσύστημα, πανεπιστήμιων, εταιριών και ερευνητών» δήλωσε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως στόχος είναι «μέχρι το 2020 σχεδιάζουμε να επενδύσουμε 1,3 δισ. ευρώ».
Αναφερόμενος στους νέους επιστήμονες, είπε ότι «θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα "μυαλά" που έχουμε ως εθνικό συγκριτικό πλεονέκτημα».
Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο ταμείο χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων, ενώ σχεδιάζεται η λειτουργία πέντε νέων τεχνολογικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο επιστημονικό πάρκο, ο Πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Κατσανιώτη, ενημερώθηκε αναλυτικά από τους εργαζόμενους και τους ερευνητές, για τις ανάγκες που υπάρχουν, ενώ του ανέφεραν ότι η ανάπτυξη των εταιριών είναι δυνατή, λόγω της συνεργασίας με το πανεπιστήμιο Πατρών και της συστέγασης στο τεχνολογικό πάρκο».
17.45 Στο νέο λιμάνι βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Πρωθυπουργός που έχει επαφές με εκπροσώπους του ΟΛΠΑ και του Λιμενικού. Μιλώντας στους δημνοσιογράφους έκανε λόγο για την αναγκαιότητα του ενοποιητικού έργου ενός ηγέτη ενώ έκανε αναφορά σε μεγάλα έργα που γίνονται στην περιοχή.
Προπομπός της έλευσης Σαμαρά στο νέο λιμάνι ήταν ο υπουργός ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος έφτασε στο χώρο του νέου λιμανιού στις 16. 45'
17.03 "Εσείς που είστε και φίλος της Μέρκελ, κάντε κάτι για να βοηθήσετε το Επιστημονικό Πάρκο με γερμανικές εταιρείες" είπε εις εκ των παρευρισκομένων καθηγητών στο Επιστημονικό Πάρκο, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, προκαλώντας σούσουρο, σχόλιο και το γέλιο ακόμη και του Πρωθυπουργού.
16.37 Στο επιστημονικό Πάρκο Πάρκο Πατρών έφτασε πριν αππο λίγο λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θέλοντας να δώσει έμφαση σε μια δομή που αναδεικνύει καινοτομικές-τεχνολογικές μονάδες και επιχειρήσεις, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Το αρχικό πρόγραμμα επισκέψεων ολοκληρώνεται με άφιξη στο νέο λιμάνι περίπου στις 17:00.
Στις 19:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Α. Κατσανιώτη, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ