Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα του κέντρου

Πάτρα: Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα του κέντρου
Ο Σύλλογος Εμπόρων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πάτρας με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι σήμερα Κυριακή 4 Μαΐου τα καταστήματα μέλη του, θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος του κράτους.
«Για ακόμα μια Κυριακή η αγορά της Πάτρας παίζει τον μητροπολιτικό της ρόλο και περιμένει να καλύψει τις ανάγκες των Πατρινών αλλά και των κατοίκων της περιφέρειας, προσφέροντας ποιότητα και τιμές αντάξιες των συνθηκών και της εποχής» τονίζει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του, προσβλέποντας στη δυναμική που μπορεί να δημιουργήσει στην αγορά, το 9ήμερο προσφορών σε εποχιακά είδη της προεκπτωτικής περιόδου που άρχισε από την Παρασκευή.

Πάντως, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας κήρυξε απεργία για σήμερα Κυριακή 4 Μαΐου, αντιδρώντας για μια ακόμα φορά στο άνοιγμα των καταστημάτων και υλοποιώντας σχετική απόφαση της πανελλήνιας ομοσπονδίας εμποροϋπαλλήλων.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, «πριν από μόλις τρείς εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων, τα μαγαζιά άνοιξαν και χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι που αναγκάστηκαν να εργαστούν ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάρουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες. Τα καταστήματα, με ελάχιστες περιπτώσεις, δεν δούλεψαν. Οι καταναλωτές έκαναν βόλτα και όχι ψώνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ