Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Προσαγωγές νεαρών που βρίσκονταν στο Κάστρο

Οι νεαροί που προσήχθησαν ειχαν ανακοινώσει καθαρισμό καισυναυλία για το κλείσιμο της Βεράντας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού στην Πάτρα, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ο λόγος της διαμαρτυρίας είναι η προσαγωγή ατόμων που βρίσκονταν από νωρίς στο χώρο του Κάστρου της Πάτρας για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της βεράντας, κάνοντας καθαρισμό και συναυλία και απομακρύνθηκαν από την Αστυνομία.Όπως γράφει το patrastimes,η  επιχείρηση έγινε μετά από καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και περίπου 25 άτομα που βρίσκονταν στο χώρο του Κάστρου, αποχώρησαν ειρηνικά απομακρύνοντας τα αντικείμενά τους. Στη συνέχεια, προσήχθησαν στην Ερμού για εξακρίβωση στοιχείων.
Λίγο αργότερα τα άτομα που είχαν προσαχθεί αφέθησαν ελεύθερα.

Μετά την απελευθέρωση των προσαχθέντων μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου μετέβησαν πάλι στον χώρο της βεράντας, όπου παραμένουν, με σκοπό, σύμφωνα με πληροφορίες, να σπάσουν τις κλειδαριές και να μπουν στο χώρο.
Στο χώρο της βεράντας παραμένουν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και αστυνομικοί της Ασφάλειας, με το κλίμα να είναι ήρεμο αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή που έχει δοθεί στους αστυνομικούς είναι αν οι αντιεξουσιαστές προσπαθήσουν να σπάσουν τις κλειδαριές και να μπουν στο χώρο να προχωρήσουν ξανά σε προσαγωγές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ