Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Γήπεδο Προσφυγικών - "Μία πονεμένη ιστορία"!

Πάτρα: Γήπεδο Προσφυγικών - "Μία πονεμένη ιστορία"!Η εικόνα των τελευταίων ετών πάει κόντρα στην ιστορία του "ναού"!Ότι ωραίο αρχίζει, τελειώνει με πόνο", αναφέρει στους στίχους του ένα παλιό γνωστό ελληνικό τραγούδι. Στίχοι που ταιριάζουν "γάντι" στην περίπτωση του γηπέδου των Προσφυγικών.Αυτού του ιστορικού "ναού" που... πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο του πολλοί καταξιωμένοι Έλληνες ποδοσφαιριστές.Πριν λίγες μέρες είχε σταλεί στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, επιστολή διαμαρτυρίας (;), ίσως και αγανάκτησης από μία "ομάδα" παραγόντων με "μπροστάρη" τον κ. Παναγιώτη Νιάχο (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή Πατρών).Στην επιστολή αυτή, γινόταν λόγος για το γήπεδο των Προσφυγικών και την εικόνα του κυρίως όσον αφορά τις κερκίδες. Μάλιστα όπως είχε δεσμευτεί και παλιότερα η ΕΠΣΑ, οι εργασίες της λαμαρινοκατασκευής κερκίδας θα είχαν ολοκληρωθεί έως τις 28-2-2014, κάτι που (φυσικά) δεν έγινε.Παράλληλα είχε γραφτεί στον τοπικό τύπο, πως την Δευτέρα (5 Μαΐου) θα ξεκινήσουν (για μία ακόμη φορά) βελτιώσεις στις εξέδρες με αλλαγές στα καθίσματα. Κι όμως ούτε αυτή την φορά υπήρξαν εξελίξεις, με τα δεδομένα να μένουν ως έχουν.Πάτρα: Γήπεδο Προσφυγικών - "Μία πονεμένη ιστορία"!
Ένα γήπεδο που "μεγάλωσε" γενιές και γενιές, ένα γήπεδο που ανέδειξε πατώντας τον αγωνιστικό του χώρο παίκτες όπως οιΔαβουρλής, Λεγάτος, Λεβαντάκος, Στραβοπόδης και άλλα ποδοσφαιρικά "θηρία" που αν αρχίσουμε να γράφουμε τα ονόματά τους (όχι πως δεν θέλουμε) θα τελειώσουμε σε έναν μήνα.
Ένα γήπεδο που το... "παρατσούκλι" του μένει μέχρι και σήμερα(σ.σ.Τσίγκους), ένα γήπεδο που ίσως με την... φαεινή ιδέα κάποιων (μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η τότε Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) να καταγράφει στο βιβλίο Γκίνες ως το μοναδικό γήπεδο παγκοσμίως που από "ξερό" (σ.σ. χαλίκι), στην συνέχεια έγινε τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, κατέληξε πάλι..."ξερό" όπως είναι αυτή την στιγμή! 
Συνοψίζοντας αναφέρω πως το μόνο που περιμένουν κυρίως τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης είναι να ξεκινήσουν αυτά τα... περιβόητα έργα βελτίωσης του ιστορικού γηπέδου των Προσφυγικών για να μπορέσουν σύλλογοι και φίλαθλος κόσμος να ευχαριστηθούν αυτό που τόσο αγαπούν, το ποδόσφαιρο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ