Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Δύο ημερίδες για τη σωματική και ψυχική υγεία σήμερα και αύριο

φωτό από healthtimes.gr
φωτό από healthtimes.gr

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής,  Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων και το Τμήμα Αγωγής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, θα πραγματοποιηθούν σήμερα 28 και αύριο 29 Μαΐου (Τετάρτη και Πέμπτη) στην Αγορά Αργύρη, δύο ημερίδες με θέμα την σωματική και ψυχική υγεία, στις οποίες θα παρουσιαστούν προγράμματα αγωγής υγείας.
Η πρώτη ημερίδα, έχει θέμα «Σώμα γερό, μυαλό ανοιχτό» και αντικείμενο συζήτησης, την διατροφή, την παιδική παχυσαρκία, την στοματική υγιεινή, τις πρώτες βοήθειες και το κάπνισμα.
Η δεύτερη ημερίδα, έχει θέμα: «Μιλάω καλύτερα με την ψυχή» και αντικείμενο συζήτησης, τη συναισθηματική αγωγή, τον εκφοβισμό και τη βία, το άγχος και το διαδίκτυο, αλλά και την μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.
Στις ημερίδες συμμετέχουν τα εξής σχολεία: 2ο Δημοτικό Πάτρας, 6ο Δημοτικό Πάτρας, 20ο Δημοτικό Πάτρας, 23ο Δημοτικό Πάτρας, 44ο Δημοτικό Πάτρας, 46ο Δημοτικό Πάτρας, 49ο Δημοτικό Πάτρας, Δημοτικό Ακταίου, Ειδικό Σχολείο Τυφλών, 58ο Νηπιαγωγείο Πάτρας.
Οι ημερίδες διοργανώνονται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Πατρέων, το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων της 3ης και 6ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αχαΐας, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πάτρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ