Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης

Στην Πάτρα σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης ΘεοχάρηςΟ Γενικός Γραμματέας Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, έρχεται σήμερα στην Πάτρα, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Patras Palace, με αντικείμενο τις οργανωτικές αλλαγές στην δομή της γενικής γραμματείας της οποίας προϊσταται.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν όλοι οι προϊστάμενοι των οικονομικών υπηρεσιών από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων για να ενημερωθούν για τη νέα οργανωτική δομή της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, τον ανακαθορισμό και την εσωτερική διάρθρωση των αρμοδιοτήτων των οργανικών μονάδων και τη μετονομασία τους.

Ο γενικός γραμματέας Εσόδων κ. Θεοχάρης θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ ενημέρωση για τη νέα οργανωτική διάρθρωση της υπηρεσίας θα κάνουν οι Μ. Κολυβοδιάτου, προϊσταμένη Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Οικονομικής Διοίκησης, Σ. Ακαλίδη, προϊσταμένη Τμήματος Διεύθυνσης Οργάνωσης, Γ. Φουρκαλίδης, προϊστάμενος Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Κ. Δημητρίου, προϊσταμένη Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους και Π. Χολέβα, προϊσταμένη Διεύθυνσης Φορολογικής Συμμόρφωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ