Type Here to Get Search Results !

Τσιμέντο να ...γίνει στο κάμπινγκ της Αγυιάς


Ημέρες τσιμεντοποίησης στο χώρο του κάμπινγκ της Αγυιάς και συγκεκριμένα στο χώρο που ενοικιάστηκε από το Δήμο σε ιδιώτη για τη λειτουργία εστιατορίου.
Παρά το γεγονός ότι στο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης του ακινήτου – χώρου προβλέπεται ρητά η έκδοση αδείας και η έγκριση από το Δήμο της εκτέλεσης των όποιων εργασιών μέσα σε λίγους μήνες στην περιοχή έγινε του …τσιμέντου.
Ήδη έχουν γίνει  κατασκευές για την πραγματοποίηση των οποίων έχουν χρειαστεί πολλά κυβικά τσιμέντου (σκάλες – δάπεδα κ.λ.π.)  με αποτέλεσμα σε μια περιοχή η οποία αποτελεί έναν από τους λίγους πνεύμονες της Πάτρας και παρουσιάζει οικολογικό ενδιαφέρον να έχουν σημειωθεί σημαντικές αλλοιώσεις,
Να σημειωθεί πως στο χώρο κατασκευάστηκε ακόμα και τσιμεντένια σκάλα η οποία …οδηγεί στη θάλασσα.
Τα όσα γίνονται στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις δικαιολογημένα εκτός από ερωτηματικά ζητούν και απαντήσεις καθώς κατά ένα περίεργο τρόπο τόσο η πολεοδομία, όσο και η κτηματική εταιρεία του Δημοσίου περί άλλων τυρβάζουν και κάνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα.
Ερωτηματικά προκύπτουν επίσης και σε ό,τι αφορά στο Δήμο της Πάτρας καθώς ως ιδιοκτήτης καλείται να παρέμβει άμεσα και να ενεργοποιήσει τους όρους με τους οποίους έγινε η μίσθωση καθώς αυτοί έχουν καταστρατηγηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ