Type Here to Get Search Results !

Στον ανακριτή ο 32χρονος που μαχαίρωσε...

Στον ανακριτή ο 32χρονος
Εντός της ημέρας πρόκειται να μεταφερθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, για να απολογηθεί ο 32χρονος, που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μετά την πράξη του να μαχαιρώσει 37χρονο, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές. Μάλιστα οι αστυνομικοί ώρες μετά την σύλληψη του, πραγμτοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν 390 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων και δύο μαχαίρια μεγάλου μήκους. Συνελήφθη ο 53χρονος καθώς και ένας ακόμα άνδρας 30 ετών, λόγω των ευρημάτων και όχι λόγω εμπλοκής στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.
H ανακοίνωση της αστυνομίας


"Συνελήφθησαν (26-4-2014) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 53 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλων (μαχαίρι).


Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 53χρονου, στην Πάτρα, όπου βρισκόταν μαζί με τον 30χρονο βρήκαν στην κατοχή τους 178 φαρμακευτικά δισκία VULBEGAL, 174 φαρμακευτικά δισκία HIPNOSEDON, 38 ακόμα διάφορα ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 32 εκατοστών το καθένα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ