Type Here to Get Search Results !

Η Ασφάλεια «ξεσκέπασε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – Έχουν κατασχεθεί πάνω από 30.000 πακέτα


Πάνω από 30.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα, περισσότερα από έξι οχήματα, καθώς και περισσότερες από 30.000 ευρώ, έχουν κατασχεθεί μέχρι στιγμής από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης που ήταν σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, όπως έχει γράψει από το πρωί το PatrasTimes, σε Αθήνα και Πάτρα.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στην μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας που «ξεσκέπασε» το κύκλωμα διακίνησης, συμμετείχαν πάνω από 25 αστυνομικοί, και μέχρι στιγμής αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν συλληφθεί εννέα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Από νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί με επικεφαλής τον Θανάση Παπανικολάου έχουν κάνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια και αποθήκες με τις έρευνες να συνεχίζονται ακόμη και αυτή την ώρα.
Πρώτη ενημέρωση 15.20’
Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών στην Αθήνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Δευτέρας και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, προκειμένου να "ξεσκεπαστεί" μεγάλο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων τόσο στην Αχαϊα και τη Δυτική Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών είχαν τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες στη διάθεσή τους για σπείρα που δραστηριοποιείται στην Πάτρα με σημείο εκκίνησης την Αθήνα.
Από αστυνομικές πηγές αναφέρεται ότι ήδη έχουν γίνει συλλήψεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, οχημάτων και χρημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ