Type Here to Get Search Results !

Σύλληψη 17 μεταναστών στην Πάτρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Επιχείρηση στην λιμενική ζώνη της Πάτρας πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία, προκειμένου, όπως ανακοίνωσε, να αντιμετωπίσει το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.
Επιχείρηση στην λιμενική ζώνη της Πάτρας πραγματοποίησε σήμερα η Αστυνομία, προκειμένου, όπως ανακοίνωσε, να αντιμετωπίσει το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης. Ωστόσο, η επιχείρηση της Αστυνομίας είχε και έναν ακόμη σκοπό. Να αποτρέψει όσους μετανάστες «πολιορκούν» το λιμάνι, αλλά και τα φορτηγά, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν κρυφά προς την Ιταλία, με τα πλοία της γραμμής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα 70 αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Σενεγάλης, Αλγερίας, Νιγηρίας και Ερυθραίας. Μετά τον έλεγχο των στοιχείων των προσαχθέντων, συνελήφθησαν 17 άτομα, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, στερούνταν εγγράφων παραμονής στην χώρα. Οι 17 συλληφθέντες κρατούνται προκειμένου, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, να δρομολογηθούν οι διαδικασίες απέλασής τους.
Στο μεταξύ, ανάμεσα στους 70 προσαχθέντες μετανάστες, ήσαν και 27 ανήλικοι, για τους οποίους θα υπάρξει μέριμνα, ώστε να φιλοξενηθούν σε δομές που διατηρούν μη κυβερνητικές Οργανώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ