Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Κοσμοσυρροή στο Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Γεύσεων στο Τόφαλος

Πάτρα: Κοσμοσυρροή στο Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Γεύσεων στο Τόφαλος – Εκατοντάδες Πατρινοί και όχι μόνο δοκίμασαν γαστρονομικές απολαύσεις - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Συνεχίζεται και την Κυριακή

Κοσμοσυρροή από το πρωί του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τόφαλος της Πάτρας όπου συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Γεύσεων «Οι κουζίνες της Ευρώπης», το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός που έγινε ποτέ στη Δυτική Ελλάδα. Οι εκατοντάδες Πατρινοί και όχι μόνο που επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εκπληκτικά εδέσματα που ετοίμασαν περισσότεροι από 400 σεφ.
Το συνολικό μήκος των μπουφέδων που στήθηκαν ξεπερνούν τα 200 μέτρα και τα πιάτα που παρουσιάζονται είναι… ατέλειωτα. Πιάτα από την κουζίνα των 28 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Ελλάδας. Την περίοδο που η χώρα μας έχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Πάτρα γίνεται η Συνάντηση Κορυφής των Ευρωπαϊκών Γεύσεων. Ωστόσο, έμφαση θα δοθεί στην Αχαϊκή κουζίνα και στην εξοικείωση των παιδιών με την υγιεινή διατροφή.
Γι αυτό το λόγο, η είσοδος στο Φεστιβάλ για τα παιδιά είναι δωρεάν, ενώ έχει διαμορφωθεί ένας ξεχωριστός χώρος όπου τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά, θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και θα μυούνται στα μυστικά της Ελληνικής , υγιεινής διατροφής.
Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τους ξενοδόχους της περιοχής, γνωστοί και καταξιωμένοι σεφ αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το Αχαϊκό πρωινό με σκοπό την καθιέρωσή του.
Το Φεστιβάλ συνεχίζεται και την Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ με πολλές γευστικές εκπλήξεις.
Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι η Πατρινή εταιρία αναψυκτικών Λουξ και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ενώ υποστηρικτής της Γαστρονομίας είναι το ΜΑΚΡΟ. Δεκάδες είναι οι υποστηρικτές του Φεστιβάλ μεταξύ των οποίων η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ποτοποιία Π.Ν ΑΓΟΥΡΙΔΗ (Αγ. Σοφίας 44), το ξενοδοχείο Florida, το catering ΣΕΜΕΛΗ, τα φυτώρια Παπουτσιδάκη, το catering Αγγελακόπουλος, οι Επιχειρήσεις Εστίασης Σταυρόπουλος, η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού ΚΟΜΒΟΣ ΓΑΛΑΝΗ και πολλές ακόμα.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ, ενώ τα παιδιά ως 12 ετών έχουν δωρεάν είσοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ