Type Here to Get Search Results !

Αργυρόπουλος: «Είδα χαρούμενα πρόσωπα»

Αργυρόπουλος: «Είδα χαρούμενα πρόσωπα»«Είδα τον κόσμο να χαμογελά και μετά από καιρό να αποχωρεί από το γήπεδό μας ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, αλλά και από το αποτέλεσμα. Τα χαρούμενα πρόσωπα στις κερκίδες ήταν ίσως το μεγαλύτερο όφελος στο παιχνίδι με την Ν. Κηφισιά. Γιατί ο κόσμος, διάβαζε, άκουγε, παρακολουθούσε κάποια στιγμιότυπα από την τηλεόραση από τις μεγάλες νίκες εκτός έδρας, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν μας έβλεπε να νικάμε στην Πάτρα και αυτό ήταν ένα θέμα. Μας απασχολούσε και εμάς». Αυτά τόνισε με νόημα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο αρχηγός του Απόλλωνα Νίκος Αργυρόπουλος για την νίκη των «μελανόλευκων» επί της Ν. Κηφισιάς, η οποία συνδυάστηκε και με πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη.
-Ηταν το δεύτερο ημίχρονο με την Ν. Κηφισιά το καλύτερο ημίχρονο στην φετινή χρονιά για τον Απόλλωνα;
«Ηταν το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε φέτος στην Πάτρα. Εκτός έδρας πραγματικά έχουμε παίξει καλύτερα γιατί αγωνιζόμαστε πιο συγκεντρωμένα, πιο δυναμικά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».
-Υπάρχει εξήγηση για αυτό;
«Αν η ερώτηση έχει να κάνει με τους αριθμούς και μόνο, δηλαδή ότι πριν την Ν. Κηφισιά είχαμε μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στην Πάτρα και αντίστοιχα 5 νίκες σε 6 παιχνίδια εκτός έδρας, θα απαντήσω ότι θα πρέπει να δούμε τους αντιπάλους με τους οποίους παίξαμε. Στην έδρα μας αντιμετωπίσαμε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Ικαρο. Νικήσαμε τον Ικαρο, χάσαμε από Ολυμπιακό που μπορεί να υπολογιστεί ως ήττα εντός προγράμματος και χάσαμε και από τον ΠΑΟΚ στις λεπτομέρειες. Η εκτός προγράμματος και κακή ήττα ήταν μόνο αυτή με τα Τρίκαλα. Βέβαια είναι αλήθεια ότι επειδή νικούσαμε εκτός έδρας πολλά παιχνίδια και χάσαμε στην έδρα μας κάποια παιχνίδια σερί, άρχισε στο πίσω μέρος του μυαλού μας να μπαίνει το ψυχολογικό. Μια αμφιβολία όταν παίζαμε γηπεδούχοι. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά με την Ν. Κηφισιά και πλέον δεν υπάρχει αυτό το θέμα».
-Στο α' μέρος με την Ν. Κηφισιά δεν ήσασταν καλοί, τί άλλαξε στα αποδυτήρια, τί σας είπε ο Νίκος Βετούλας;
«Ο κόουτς Βετούλας μας είπε αυτά που έπρεπε. Με δυο λόγια να ξυπνήσουμε και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, όπως και έγινε. Αυτό είπαμε και εμείς μεταξύ μας. Οτι δεν γινόταν να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό γιατί θα χάναμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε για να φτάσουμε κοντά στον στόχο που είναι τα πλέι-οφ».
-Απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος. Ο στόχος;

«Είμαστε πολύ κοντά τα πλέι-οφ, αλλά θέλουμε στα παιχνίδια που απομένουν με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί. Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε, αλλά θα παίξουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ