Type Here to Get Search Results !

Στην τελική ευθεία για ψηφοδέλτια και προσχωρήσεις – Τι θα κάνουν Σκαρμέας – Μπακαλάρος και Δημακόπουλος


Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάρτισης των ψηφοδελτίων για  τους συνδυασμούς οι οποίοι διεκδικούν το Δήμο της Πάτρας με την καταληκτική ημερομηνία να …απέχει κάτι λιγότερο από έξι εικοσιτετράωρα.
Το ζητούμενο για τις επόμενες κρίσιμες ημέρες είναι η επίτευξη συμφωνιών με πρόσωπα τα οποία θα προσδώσουν δυναμική σε σχήματα  τα οποία θεωρούνται ως συνδυασμοί νίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, η αποκαλούμενη  άτυπα και ως ομάδα Σκαρμέα, αποτελεί τον «γρίφο» ως προς το τι θα πράξει, με τον Α. Σκαρμεά, Χρ. Μπακαλάρο και Φ. Δημακόπουλο να καλούνται τις επόμενες ημέρες να απαντήσουν και ν αποφασίσουν.
Φήμες θέλουν τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ και νυν Δημοτικό Σύμβουλο της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο να τα έχει ήδη «βρει» με τον επικεφαλής της «Νέας Πόλης» Κ. Χριστόπουλο ενώ στο ίδιο μήκος κύματος φέρονται να κινούνται και οι Α. Σκαρμέας και Φ. Δημακόπουλος , παρά την ύπαρξη βετο για την μη ένταξη του τελευταίου στο ψηφοδέλτιο, από άλλο υποψήφιο.
Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν, δεν αποκλείεται ωστόσο και η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, καθώς  μέχρι και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είχαν γίνει επαφές και συζητήσεις με τον Α. Παναγιωτόπουλο και τον Γ. Δημαρά.
Πονοκέφαλος ωστόσο για πολλούς από τους επικεφαλής των συνδυασμών, αποτελεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου και η ανεύρεση υποψηφίων.
Η δυστοκία ορισμένων από αυτούς στην ανεύρεση προσώπων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό τους, δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναθεώρηση προθέσεων που θα οδηγήσουν είτε στην ένταξή τους σε άλλο ψηφοδέλτιο,  είτε στην απόσυρση από την αναμέτρηση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ