Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εκτός της μάχης διεκδίκησης ψήφου ο Δημήτρης Αϊβαλής


Με δήλωσή του ο Δημήτρης Αϊβαλής γνωστοποιεί την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δικαιολογώντας παράλληλα την απόφασή του αυτή.
Στην δήλωσή του ο κ. Αϊβαλής αναφέρει:
«Αγαπητοί συνδημότες
Συμμετέχοντας επί σειρά ετών από το 1998 στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης μας και έχοντας αγωνιστεί με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων της Πάτρας, ήρθε η ώρα να κοινοποιήσω σε εσάς τις προθέσεις μου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Εξομολογούμαι ότι η απόφασή μου ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Και πριν καταλήξω, συνομίλησα με πολλούς από τους υποψηφίους δημάρχους σε μία ύστατη προσπάθεια σύγκλισης και σύνθεσης απόψεων που θα οδηγούσαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενός ισχυρού πόλου κάτω από τον οποίο θα μπορούσα και εγώ αλλά και πολλοί από εσάς να δώσουμε τη μάχη για μία νέα Πάτρα.
Δυστυχώς, ήρθα αντιμέτωπος με απόψεις που στην πλειονότητα τους προέτασσαν το αίσθημα της προσωπικής φιλοδοξίας. Και την ίδια ώρα βίωνα το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων συνομιλώντας με πολλούς ενεργούς συμπολίτες μου που η απαίτησή τους ήταν να δημιουργηθεί ένα πλατύ αυτοδιοικητικό μέτωπο για την Πάτρα.
Παράλληλα η οδυνηρή για την πόλη τελευταία τριετία που σηματοδότησε την οπισθοδρόμηση και οι απίστευτες συμπεριφορές που με ελάχιστες εξαιρέσεις, καταρράκωσαν τον θεσμό και την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με προβλημάτισαν.
Δυστυχώς η πόλη διοικήθηκε από μία Δημοτική Αρχή μειοψηφίας την οποία αντιπολιτεύτηκαν ευκαιριακά κατακερματισμένες φωνές, χωρίς ακολουθία πολιτικής και αυτοδιοικητικής έκφρασης.
Κατόπιν όλων αυτών, αποφάσισα να μην συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου ούτε ως υποψήφιος Δήμαρχος ούτε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος .
Παραμένω ενεργός πολίτης και δημότης, όπως έπραξα όλα τα τελευταία χρόνια και εξακολουθώ να δηλώνω παρών για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης.
Δημήτρης  Π. Αιβαλής     
Δημοτικός  Σύμβουλος   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ