Type Here to Get Search Results !

Kινητοποίηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από εργαζόμενους στο Δημόσιο

Πάτρα:Kινητοποίηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από εργαζόμενους στο Δημόσιο  Την Τετάρτη 12 Μάρτη
 Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ επισημαίνεται: "ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους του Δημοσίου τομέα, μόνιμους , συμβασιούχους, 5μηνητες  να απεργήσουν και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Τετάρτη 12 Μάρτη στις 10π.μ  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελλοπονήσου & Ιονίων Νήσων, που οργανώνουν οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ νομού  Αχαΐας .
ΟΛΟΙ στη 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ όταν συζητιέται και ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση, τις απολύσεις και την κατάργηση οργανισμών, ΝΠΔΔ - ΝΠΙΔ(αρχές Μάρτη).
Το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση για την αξιολόγηση, τις καταργήσεις οργανισμών και τις απολύσεις στο Δημόσιο ανοίγει τις πύλες της κολάσεως για τους δημόσιους υπαλλήλους. Τριάντα έξι χιλιάδες (36.000) συνάδελφοι ΙΔΑΧ μαζί με τους σχολικούς φύλακες, τους εκπαιδευτικούς, τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και άλλους εργαζόμενους που είναι σε διαθεσιμότητα θα αποτελέσουν τη μεγάλη δεξαμενή των 15.000 απολύσεων για το 2014.
Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ είναι ανάγκη να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση. Δεν υπάρχει μέτρο αντιλαϊκό που να μην έχει τη σφραγίδα της ΕΕ.
ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
Για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού
Η βελτίωση της ζωής σου είναι στα χέρια σου!".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ