Type Here to Get Search Results !

Μέχρι αύριο Παρασκευή η απεργία των καθηγητών - Κινδυνεύουν με απόλυση από το Σάββατο

Πάτρα: Μέχρι αύριο Παρασκευή η απεργία των καθηγητών - Κινδυνεύουν με απόλυση από το Σάββατο - Πάνε με πούλμαν σήμερα στην Αθήνα Όσοι μείνουν στην Πάτρα συμμετέχουν σε κινητοποίηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο η τριήμερη απεργία των καθηγητών λόγω της λήξης της διαθεσιμότητας καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης. Ο αριθμός αυτών των εκπαιδευτικών στην περιοχή ευθύνης της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας ανέρχεται σε 65 και κάποιοι από τις 22 του μήνα κινδυνεύουν με απόλυση όπως επισημαίνεται.
Σήμερα εκτός από την απεργία συνεχίζονται και οι άλλες κινητοποιήσεις της Α΄ΕΛΜΕ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσεων που έχει ανακοινωθεί:
Πέμπτη, 20-3-2014, 2η μέρα της απεργίας της ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ:
α)Επιβίβαση στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου στις 10.30π.μ. σε πούλμαν για μεταφορά στην Αθήνα και στις εκεί κινητοποιήσεις (Πλ. Κλαυθμώνος στις 1.00 μ.μ.). Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του ΔΣ της Α΄  ΕΛΜΕ Αχαΐας και στο συντονιστικό Αχαΐας των συναδέλφων που είναι σε διαθεσιμότητα. Όσοι θέλουν να παραμείνουν στην Αθήνα και για την Παρασκευή να κάνουν σχετική δήλωση στο ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ, ώστε μέσω της ΟΛΜΕ να εξυπηρετηθούν. Οι υπόλοιποι θα επιστρέψουν το απόγευμα στην Πάτρα.
β) Όσοι δεν μεταφερθούν στην Αθήνα, συγκέντρωση 11.00π.μ. έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Νέο Δρόμο, όπου θα συγκλίνουν όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία που ανήκουν στο Νομ. Παράρτημα Αχαΐας της ΑΔΕΔΥ.
4) Παρασκευή, 21-3-2014, ημέρα απεργίας μόνο της ΟΛΜΕ:α)Επιβίβαση στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου στις 7.30πμ σε πούλμαν για μεταφορά στην Αθήνα, (πανελλαδική συγκέντρωση) στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11.00 π.μ. Την ίδια ημέρα συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας  στις 3.00 μ.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί  σεμινάριο για την «επιμόρφωση» των σχολικών συμβούλων – αξιολογητών. Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του ΔΣ της Α΄  ΕΛΜΕ Αχαΐας και στο συντονιστικό Αχαΐας των συναδέλφων που είναι σε διαθεσιμότητα. Η επιστροφή θα ξεκινήσει το απόγευμα για την Πάτρα. β) Για όσους δεν μεταφερθούν στην Αθήνα θα υπάρξει πιθανά κάποια τοπική δράση που δεν έχει ακόμα καθοριστεί.
4) Σάββατο, 22-3-2014, ημέρα που λήγει η 8άμηνη διαθεσιμότητα των συναδέλφων των 49 ειδικοτήτων: Προσυγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου με χάπενιγκ και στη συνέχεια δράσεις στους δρόμους της κεντρικής αγοράς της Πάτρας. Την ευθύνη έχει το συντονιστικό των συναδέλφων που είναι σε διαθεσιμότητα και την δράση στηρίζει η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ