Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ληστεία τράπεζας με τραυματισμό αστυνομικού


EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών οι οποίοι στις 14:30 σήμερα διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας και στη συνέχεια αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς τραυματίζοντας τον ένα  εξ΄αυτών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι  δύο δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ περίπου.
Κατά τη διαφυγή τους συνεπλάκησαν με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, τον οποίο τραυμάτισαν με πυρά στο πόδι και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό του όπλο,  ενώ αντάλλαξαν πυροβολισμούς με άλλον αστυνομικό της ίδιας Υπηρεσίας.Το όχημα διαφυγής των δραστών βρέθηκε καμένο σε κοντινή τοποθεσία.
Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας. Για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγονται περιπολίες, αλλά έχουν στηθεί και μπλόκα τόσο στην Αχαΐα, όσο και στους γειτονικούς νομούς, της Αρκαδίας και της Κορινθίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ