Type Here to Get Search Results !

"Καμπάνες" 47 χρόνων για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας -

Πάτρα: "Καμπάνες" 47 χρόνων για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας -  Είχαν αρπάξει 235.000 ευρώ Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση
Κάθειρξη 47 χρόνων και 10 μηνών επέβαλε συνολικά το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας στα μέλη της εγκληματικής ομάδας που κατηγορούνται για τη διάπραξη ληστείας στα ΕΛΤΑ της Κάτω Αχαΐας, στις 29 Δεκεμβρίου 2009.
Η λεία τους ήταν 235.000 ευρώ. Το δικαστήριο έκρινε ένοχους ένας Έλληνα  τρεις Αλβανούς. Αθώο έκρινε τον οδηγό ταξί.Η ποινή που θα εκτίσουν είναι κάθειρξη 25 ετών.Η καταδίκη αφορά στα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κ.α.Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φορώντας κουκούλες είχαν εισβάλει στα ΕΛΤΑ και πήραν σάκους με χρήματα, που προορίζονταν για συντάξεις. Στην έξοδό τους ένας αστυνομικός προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει και δέχτηκε πυροβολισμούς από τους δράστες. Ο οδηγός ταξί που αθωώθηκε και ο Έλληνας που καταδικάστηκε, είχαν βγει από τη φυλακή με εγγύηση αμέσως μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ