Type Here to Get Search Results !

Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των δραστών που διέφυγαν με λεία 4.000 ευρώ



Καμένο σε περιοχή της Κλειτορίας Καλαβρύτων, βρέθηκε το επιβατικό αυτοκίνητο των δύο δραστών, οι οποίοι, νωρίτερα το μεσημέρι, λήστεψαν το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς», αρπάζοντας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περίπου 4.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον αστυνομικό του τμήματος Κλειτορίας, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά των δραστών, μετά τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας, αναμένεται να μεταφερθεί, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών με περιπολίες και μπλόκα τόσο στην Αχαΐα, όσο και στους γειτονικούς νομούς, της Αρκαδίας και της Κορινθίας. Επίσης, οι αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά το υποκατάστημα της τράπεζας, τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες μέχρι να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο, αλλά και την περιοχή που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

Ακόμη, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους της τράπεζας, που ήλθαν αντιμέτωποι με τους ληστές, αλλά και από κατοίκους της Κλειτορίας, που είδαν τους δράστες την ώρα που έφευγαν.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν πολύ σημαντική την κατάθεση του τραυματισμένου συναδέλφου τους, ο οποίος ήλθε σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ