Type Here to Get Search Results !

"Μακρυχέρης" 13χρονος ρομά - Άρπαξε από ηλικιωμένη πορτοφόλι με 830 ευρώ

Πάτρα: "Μακρυχέρης" 13χρονος ρομά - Άρπαξε από ηλικιωμένη πορτοφόλι με 830 ευρώ - Στον Εισαγγελέα οι γονείς του Στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Πάτρα
11.10 Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: "Συνελήφθησαν χθες (28-3-2014) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι γονείς ενός 13χρονου ημεδαπου Ρομά, ηλικίας 41 και 37 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.Ειδικότερα χθες το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στην Πάτρα, ο 13χρονος πλησίασε μια 81χρονη ημεδαπή, η οποία ήταν πεζή και της αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού της, το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό πόσο των 830 ευρώ.
Από την άμεση αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, δράστης της κλοπής ήταν ο 13χρονος, ενώ για την ανεύρεση του ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό μετά από λίγες ώρες των δυο γονιών του και τη σύλληψη τους.
Στην κατοχή των γονιών του 13χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν το χρηματικό πόσο των 280 ευρώ το όποιο όπως προέκυψε τους το είχε παραδώσει λίγη ώρα νωρίτερα ο ανήλικος δράστης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν αφού κατασχεθήκαν αποδόθηκαν στην 81χρονη".
10.17 Θύμα κλοπής από ανήλικο, 13 μόλις ετών ρομά, έπεσε στις 8.30 περίπου το πρωί της Παρασκευής, μια ηλικιωμένη. Η γυναίκα περπατούσε στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Πάτρα, όταν ο ρομά την πλησίασε και πολύ γρήγορα κατάφερε να της αρπάξει από την τσέπη του παντελονιού της το πορτοφόλι της, το οποίος είχε 830 ευρώ.
Η 81χρονη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε τι συνέβη και κάλεσε την αστυνομία. Μετά από πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εντοπίσει το παιδί και τους γονείς του, συλλαμβάνοντας τους τελευταίους.
Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ, που όπως είπαν, τους τα έδωσε το πρωί ο γιος τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ