Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Μήνυμα χαράς από 8000 μικρούς καρναβαλιστές

Το μήνυμα της χαράς, της ζωής και της ελπίδας, έστειλαν σήμερα από την Πάτραπερισσότεροι από 8.000 μικροί καρναβαλιστές, που πήραν μέρος στη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών, το οποίο είχε ως θέμα, «Μες στην τρελή αποκριά βάζω κι εγώ μια πινελιά».

Την παρέλαση άνοιξε η μπαντίνα του δήμου Πατρέων και ακολούθησαν, ο «Τζίτζικας», που είναι η μασκότ του καρναβαλιού των μικρών, και η ομάδα του θεάτρου δρόμου X-Saltibagos, πλαισιωμένοι από τα επτά άρματα, καθώς και ένα μουσικό άρμα.
Οι στολές των μικρών καρναβαλιστών χαρακτηρίστηκαν ως πρωτότυπες, καλλιτεχνικές, σατιρικές και ευρηματικές, ενώ μέσα από τα χρώματα και τις ζωγραφικές πινελιές κυριάρχησαν το χιούμορ και η φαντασία, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα πολύχρωμο μωσαϊκό.
Καθ΄ όλη την διάρκεια της παρέλασης, η Πάτρα γέμισε με χαμόγελα αισιοδοξίας και πλημμύρισε με μουσικές, ήχους φωνές και γέλια, ενώ οι μικροί καρναβαλιστές έτρεχαν και χόρευαν με ξεγνοιασιά.

Μάλιστα, οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην Πάτρα, έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς καρναβαλιστές να χαρούν την συμμέτοχή τους στην παρέλευση, την οποία παρακολούθησε αρκετός κόσμος, τόσο από την Πάτρα, όσο και από άλλες περιοχές.

Φέτος, στην παρέλαση συμμετείχαν και ομάδες εκτός Πατρών, όπως από τη Λαμία, τα Ιωάννινα, τη Ναύπακτο και την Κάτω Αχαΐα. Επίσης πήραν μέρος «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με θέμα «Παιδικά Παραμύθια» και τη συμμετοχή παιδιών από όλη την Ελλάδα, καθώς και σύλλογοι παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ