Type Here to Get Search Results !

Σοκαριστική καταγγελία από 16χρονη στην Πάτρα: «Με κλείδωσε στο σπίτι και με βίαζε» Πηγή: Σοκαριστική καταγγελία από 16χρονη στην Πάτρα: «Με κλείδωσε στο σπίτι και με βίαζε» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/142823#ixzz2t6Wq9fcb

Τον εφιάλτη έζησε μία 16χρονη μαθήτρια στην Πάτρα, στα χέρια ενός 43χρονου άνδρα. Οπως κατήγγειλε το κορίτσι, την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του επί τρεις ημέρες και τη βίασε.
Τα ίχνη της ανήλικης χάθηκαν το περασμένο Σάββατο, όταν είχε πει στους γονείς της πως θα πήγαινε για καφέ με ένα φίλο της. Τρεις ημέρες αργότερα το κορίτσι εμφανίστηκε σοκαρισμένη σε αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει τα όσα έζησε.
Σύμφωνα με το thebest.gr, η 16χρονη γνώρισε έναν 43χρονο άνδρα πριν από μερικές ημέρες και το περασμένο Σάββατο βγήκαν για καφέ. Στη συνέχεια, όμως, εκείνος την οδήγησε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με την 16χρονη τη βίασε και δεν της επέτρεψε να φύγει. Οταν πέρασαν οι ώρες, χωρίς να δίνει σημεία ζωής, η οικογένειά της ανησύχησε και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία την αναζητούσε από την Κυριακή.
Το βράδυ της Τρίτης το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε πως ο άνδρας τη βίασε και την κρατούσε φυλακισμένη. Το πρωί της Τετάρτης ο 43χρονος συνελήφθη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνος αρνείται τα πάντα και αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ