Type Here to Get Search Results !

Πάτρα-ΣΥΡΙΖΑ: Ο λόγος στις οργανώσεις για τον υποψήφιο Δήμαρχο


Ο  «φάκελος» με τις προτάσεις για τους εν δυνάμει υποψηφίους Δημάρχους οι οποίοι θα στηριχθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα κατατεθεί στις οργανώσεις  όπου και θα συζητηθούν και στη συνέχεια θα επιστραφούν  στο καθοδηγητικό όργανο .
Αυτό προέκυψε στη διάρκεια της χθεσινοβράδινης πολύωρης συνεδρίασης  του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πάτρα.
Τα ονόματα των υποψηφίων που θα κατατεθούν ως προτεινόμενα είναι αυτά των Χρ. Πατούχα, Κ. Σπαρτινού, Γ. Λάμπρου, Τ. Γεωργακόπουλου και Ήρας Κουρή .
Παρά τα όσο από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας είχαν διαρρεύσει τελικά δεν συζητήθηκε η πρόταση για εκλογή επικεφαλής της «ΡΑΠ – Πάτρα – Ανθρώπινη Πόλη» καθώς αποσύρθηκε.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο τις δημοτικές εκλογές, τη στάση του κόμματος σε αυτές και την ύπαρξη προτάσεων για τα πρόσωπα που πιθανόν θα ηγηθούν  του συνδυασμού «Πάτρα – Ανθρώπινη Πόλη».
Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνεδρίαση δεν πρόκειται να γίνει ψηφοφορία για τα  πρόσωπα που θ α προταθούν, αλλά θα υπάρξουν μόνο προτάσεις  εκ μέρους των ομιλητών.
Στη συνεδρίαση αναμένεται επίσης να συζητηθεί και ο  ορισμός επικεφαλή  που θα έχει την ευθύνη των διαβουλεύσεων και συζητήσεων  με άλλους «συνομιλητές», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ηγηθεί και του συνδυασμού.
Στο «τραπέζι» αναμένεται να μπουν προς συζήτηση και θέματα που θα αφορούν  στη στάση που θα πρέπει να τηρηθεί εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ έναντι πιθανών υποψηφιοτήτων άλλων προσώπων, εάν ως επικεφαλής του συνδυασμού προταθεί από την Κορίνθου ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Σπαρτινός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ