Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ανοικτά στη πλειοψηφία τους τα καταστήματα

Πάτρα: Ανοικτά στη πλειοψηφία τους τα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο
Οι περισσότεροι  έμποροι άνοιξαν τα καταστήματα τους την Κυριακή, ενώ από το πρωί έως αργά το απόγευμα το κέντρο της πόλης είχε αρκετό κόσμο. Να σημειωθεί ότι το όλο θέμα είχε διχάσει τις περασμένες ημέρες τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας που χωρίστηκε στην ουσία σε δύο μέτωπα. Σε αυτό του Εμπορικού Συλλόγου και σε ένα άλλο μέτωπο συγκροτημένο από καταστηματάρχες στο κέντρο της Πάτρας κυρίως που εδώ και καιρό με αφίσες, αλλά και δηλώσεις τους είχαν αναγγείλει ότι αυτή την Κυριακή θα ανοίξουν.
Να σημειωθεί πάντως ότι αυτή η Κυριακή ήταν μέσα στις εφτά Κυριακές που σύμφωνα με τον νόμο οι έμποροι μπορούν να ανοίξουν τα καταστήματα τους. Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά έως τις 18: 00 το απόγευμα.
Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο της Πάτρας αυτή την ώρα:

Πάτρα: Ανοικτά στη πλειοψηφία τους τα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο Πάτρα: Ανοικτά στη πλειοψηφία τους τα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο Πάτρα: Ανοικτά στη πλειοψηφία τους τα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο Πάτρα: Ανοικτά στη πλειοψηφία τους τα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο Πάτρα: Ανοικτά στη πλειοψηφία τους τα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ