Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Απανωτές ληστείες σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα

Τις τελευταίες ημέρες τα ένοπλα χτυπήματα ληστών σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας είναι απανωτά και η ανησυχία κυριεύει επιχειρηματίες και υπαλλήλους, ιδιαίτερα όταν πέφτει το σκοτάδι.
Μια ακόμα ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων σημειώθηκε χθες βράδυ στην Πάτρα, στη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου, στην ΑVIN.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένας άνδρας, κρατώντας όπλο απείλησε τον υπάλληλο και κατάφερε να του αρπάξει περίπου 900 ευρώ. Στη συνέχεια κινήθηκε πεζός και διέφυγε, μέσα από τα χωράφια που βρίσκονται πίσω από το βενζινάδικο και χάθηκε στα στενά, κοντά στην οδό Κανελλοπούλου.
Η Αστυνομία αναζητά νεαρό άτομο, ύψους 1,60μ, που φορούσε γαλάζια φούτερ και τζιν παντελόνι.
Οι κινήσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε ένοπλο "χτύπημα" στο σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος, που βρίσκεται στον Άγιο Βασίλειο, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης , δράστης εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ Κρόνος στην Παραλία Πατρών και υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξε, 300 ευρώ από το ταμείο.Στην περίπτωση του χτυπήματος στον Ανδρικόπουλο, ο δράστης φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα και είχε όπλο. δεν έχει βρεθεί ακόμα και οι αναζητήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.Όπως έγραψε το thebest.gr ο δράστης δεν κατέφερε τελικά να πάρει χρήματα από το σούπερ μάρκετ. Ο λόγος ήταν ότι μπλόκαραν οι ταμειακές μηχανές. Η απόπειρά του πάντως ήταν  επεισοδιακή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την εισβολή του στο σούπερ μάρκετ σκόνταψε πάνω σε μια καθαρίστρια που φέρεται να του είπε:  «Τι θες εδώ ρε, σήκω φύγε».
Η απάντησή του ήταν ένας πυροβολισμός στον αέρα.
Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης προηγήθηκε ληστεία στο κατάστημα του σούπερ μάρκετ Κρόνος στην Παραλία Πατρών.
Ο δράστης φορούσε κράνος και έφυγε επιβαίνοντας σε μαύρο μοτοποδήλατο. Δεν φαίνεται να είχε συνεργό ή συνεργούς. Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Δεκεμβρίου είχε σημειωθεί ληστεία και στο κατάστημα του "Κρόνου" στην οδό Μουρούζη στην Πάτρα. Με δράστες  στρατιώτες που διέπρατταν ληστείες. Η επίθεση τους στον "Κρόνο" σήμανε και το τέλος της δράσης της σπείρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ