Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στο πειθαρχικό δημοτικοί υπάλληλοι για το σκάνδαλο των νεκροταφείων

Πάτρα: Στο πειθαρχικό δημοτικοί υπάλληλοι για το σκάνδαλο των νεκροταφείων


Στο πειθαρχικό παραπέμπονται, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις υπάλληλοι των Δημοτικών Κοιμητηρίων για το σκάνδαλο που ήρθε στο φως πριν από λίγο καιρό, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που έγινε την Τρίτη.


Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις από τους τέσσερις υπαλλήλους που εμπλέκονται στην υπόθεση παραπέπονται στο Πειθαρχικό μετά το πόρισμα της ΕΔΕ, σύμφωνα με το οποίο τους αποδίδονται ευθύνες ότι, είτε εν γνώση τους είτε λόγω αμέλειας άφηναν να γίνονται σημεία και τέρατα στη διαχείριση των δημοτικών νεκροταφείων.
Ο τέταρτος υπάλληλος τιμωρήθηκε προς το παρόν με δύο μήνες στέρησης μισθού, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι εμπλέκεται και σε άλλη υπόθεση.Παράλληλα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να σταλεί στον Εισαγγελέα ολόκληρο το πόρισμα που αφορά και υπαλλήλους που δεν είναι πλέον εν ενεργεία.
Όπως αναφέρει το patrastimes, o δήμαρχος Γιάννης Δημαράς τόνισε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι στο «πάρτι» στα δημοτικά κοιμητήρια, δηλώνοντας αποφασισμένος να φτάσει «το μαχαίρι στο κόκαλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ