Type Here to Get Search Results !

Ανοιχτά από τις 8μμ μέχρι τα μεσάνυχτα τα καταστήματα - "Παίξε και κέρδισε" προτρέπουν οι έμποροι του κέντρου

Πάτρα: Ανοιχτά από τις 8μμ μέχρι τα μεσάνυχτα τα καταστήματα - "Παίξε και κέρδισε" προτρέπουν οι έμποροι του κέντρου Συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του Καρναβαλιού.
Ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας συμμετέχει σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού. Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη πρόσφατα από το ΔΣ του Συλλόγου, τα εμπορικά καταστήματα σήμερα θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο συμμετέχοντας παράλληλα στο παιχνίδι "Παίξε και Κέρδισε", που διοργανώνει το πλήρωμα "94". Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο εμπορικό κέντρο της πόλης, από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μέσω της καρναβαλικής "δοκιμασίας"  οι Πατρινοί και οι επισκέπτες της πόλης που θα βρεθούν εκείνες τις ώρες στην πλατεία Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, θα μπορούν να κερδίσουν δώρα από τα εμπορικά καταστήματα, ανταποκρινόμενοι σε απλά ζητούμενα καρναβαλικής λογικής. Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του, διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη δράση, δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.  Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8μμ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Ο Εμπορικός Σύλλογος απευθυνόμενος στους καταστηματάρχες επισημαίνει:
Αγαπητοί Συνάδελφοι,  Όπως είναι γνωστό το Σάββατο 18/1/2014 ημέρα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, ο Εμπορικός  & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αποφάσισε να συμμετέχει με διευρυμένο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στη μεγάλη γιορτή της πόλης. Η έναρξη με τα δρώμενα που έχουν σχεδιαστεί, με την κεντρική εκδήλωση 8:00μ.μ. με το συγκρότημα «Μέλισσες», θα προσελκύσει επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή. Οι εκπτώσεις είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους επισκέπτες έτσι ώστε η αγορά να το μετατρέψει σε εμπορικό όφελος . Καλούνται οι συνάδελφοι να ανοίξουν τα καταστήματά τους από τις 10:00 το πρωί (προαιρετικά). Ενώ από τις 12:00 - 18:00 θα εξελίσσεται το παιχνίδι του Εμπορικού Συλλόγου «παίξε και κέρδισε» με δώρα που θα μοιράζονται στους καταναλωτές από καταστήματα που θα συμμετέχουν.Οι καταναλωτές θα συμμετέχουν στο παιχνίδι πηγαίνοντας στα καταστήματα που θα ανακοινώνονται από την μικροφωνική που  είναι εγκατεστημένη στην Πλ. Γεωργίου. Καλούμε τους συναδέλφους εμπόρους τουλάχιστον έως και την έναρξη 8:00μ.μ.: 1ον Να έχουν ανοιχτά τα καταστήματα.2ον Να τα φωτίσουν. 3ον Να τα στολίσουν καρναβαλικά (έστω με κάποια στοιχεία). Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να μείνουν ανοικτοί και μετά την έναρξη, ιδιαίτερα οι συνάδελφοί μας με συναφή με το θεσμό είδη (καρναβαλικά, ενδυμασίες κ.ά), έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν το ωράριό τους έως τις 12 τη νύχτα, έτσι δεν θα έχουμε το παράδοξο προηγούμενων χρόνων που έκλειναν τα καταστήματα και άνοιγε το «παρεμπόριο». Να συμβάλλουμε όλοι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα χαράς, γέλιου και αισιοδοξίας.Ας δώσουμε χρώμα στην πόλη. *Παρακαλούμε τους συναδέλφους να τηρηθούν όλα ως εκ των νόμων και της εργατικής νομοθεσίας προβλέπονται για τους εργαζόμενους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ