Type Here to Get Search Results !

Κλείνουν και τα notos galleries στην Πάτρα

Κλείνουν και τα notos galleries στην Πάτρα
Αλλη μια βόμβα πέφτει και οι "απώλειες" θα είναι περισσότερες από 35. Οσοι περίπου και οι υπάλληλοι που θα δουν την πόρτα εξόδου αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για αποχώρηση από την Πάτρα των notos galleries.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία του pelop.gr η διοίκηση της αλυσίδας καταστημάτων ομορφιάς ανακοίνωσε στους εργαζόμενους πως θα εργάζονται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 2014 και εως τα τέλη Φεβρουαρίου η επιχείρηση θα έχει αποχωρήσει πλήρως από την Αχαϊκή Πρωτεύουσα.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι προσφορές αυτή την περίοδο και το Bazaar που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει να κάνει ακριβώς με το γεγονός οτι η εταιρεία θέλει να ξεπουλήσει και να προχωρήσει στις αναγκαστικές απολύσεις και εκκαθάριση.
Στο θέμα παρενέβη και η παράταξη των εμποροϋπαλλήλων "ελευθεροι εμπορουπαλληλοι". Ο πρόεδρός της Σάββας Τζάκης έχοντας και ο ίδιος γνώση για τα την αρνητική αυτή εξέλιξη στην αγορά της Πάτρα απάντησε:
"Σχετικα με αυτα που ακουγονται για ομαδικες απολυσεις η μη καταβολη αποζημιωσεων σχετικα με τους εργαζομενους στο ενδεχομενο κλεισιματος του νοτου δηλωνουμε οτι θα ερθουμε σε επαφη με τους εργαζομενους και θα τους εξηγησουμε τι πρεπει να κανουν σε αυτην την περιπτωση ωστε να μην χασουν κανενα απο τα δικαιωματα τους .....θα βρισκομαστε στο πλαι τους ....οσο αφορα το ενδεχομενο κλεισιμο του νοτου δηλωνουμε την βαθια μας λυπη και ευελπιστουμε μεχρι τελος φλεβαρη να βρεθει μια λυση ωστε να μην οδηγηθουμε στην ακραια λυση του κλεισιματος"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ