Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο χωριό

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο χωριό - ΦΩΤΟΣτις 8 το βράδυ της Τετάρτης, εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που στήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες του Δήμου, η Φάτνη τοποθετήθηκε στην πλατεία Τριών Συμμάχων ενώ ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, τοποθετήθηκε όχι μόνο στο κέντρο της Πάτρας, αλλά επεκτάθηκε και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ


Ο Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, ανέφερε τα εξής: «Για να ξεφύγουμε λίγο από τη μιζέρια με την οποία μας έχει εμποτίσει η οικονομική κρίση, ο Δήμος φέτος, με τα πενιχρά το τονίζω αυτό, οικονομικά του είπε να πρωτοτυπήσει.
Μετέφερε τη φάτνη στην Τριών Συμμάχων για να σηματοδοτήσει τη θέληση της πόλης μας να έχουμε διέξοδο στο θαλάσσιο μέτωπό της,
και στην πλατεία Γεωργίου έστησε το Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο εγκαινιάζουμε απόψε παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, το οποίο πιστεύουμε ότι θα προσελκύσει μικρούς και μεγάλους και θα ενισχύσει και την αγορά του κέντρου της πόλης μας.


Πρόκειται για μια κατασκευή που δημιούργησε το Καρναβαλικό Εργαστήρι δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητές του τις οποίες καλούμαστε να αξιοποιήσουμε προς όφελος της Πάτρας.
Παράλληλα ο Δήμος έχει προχωρήσει στην τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου σε όλες τις συνοικίες της Πάτρας, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες.
Εύχομαι και θέλω, παρά την κρίση, τα φετινά Χριστούγεννα και η φετινή Πρωτοχρονιά να είναι πιο ανθρώπινα και πιο ελπιδοφόρα από τις προηγούμενες χρονιές. Με αλληλεγγύη και με ανάκαμψη όλων των συμπολιτών μας.
Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και υπόσχομαι ότι ο Δήμος με τις κοινωνικές του δομές θα είναι παρών όπου χρειαστεί».


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ Γ. ΣΙΓΑΛΟ


Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου Τοπικής Οικονομίας και αρμόδιος για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας, Βραχνεΐκων και Μεσσάτιδας, Γιώργος Σιγαλός, με δήλωσή του, «ευχαριστεί δημόσια τους υπαλλήλους του Δήμου που ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα, υπερέβαλαν εαυτούς και παρέδωσαν στους συνδημότες μας το Χριστουγεννιάτικο χωριό, την Φάτνη και τον εορταστικό φωτεινό διάκοσμο σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Πατρέων.
Ο κ. Σιγαλός, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στο Τμήμα Αυτεπιστασίας Κοινοχρήστων χώρων, Κτιρίων, και Ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου-Η/Μ, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους του Τμήματος Πρασίνου, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου.

Ο Αντιδήμαρχος, δίνει τέλος, τα «δημόσια συγχαρητήρια στο Καρναβαλικό συνεργείο που την φετινή χρονιά κατασκεύασαν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, αποδεικνύοντας ότι ο Δήμος Πατρέων έχει εκείνο το προσωπικό που μπορεί να επενδύσει επάνω του, προκειμένου να δημιουργήσει κατασκευές, που θα εντυπωσιάζουν και θα ζητούνται και σε άλλες πόλεις, κάνοντας περήφανους όλους τους Πατρινούς»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ