Type Here to Get Search Results !

Ανοιχτά, με μικροένταση στην Πάτρα, τα καταστήματα την Κυριακή

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα.
Σε γενικές γραμμές δεν έχουν σημειωθεί ταραχές, ωστόσο μικροένταση έλαβε χώρα στην Πάτρα, όπου έμποροι και υπάλληλοι διαμαρτύρονται για το άνοιγμα πολυεθνικής επιχείρησης, τη στιγμή που ο εμπορικός σύλλογος είχε αποφασίσει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.
Παράλληλα, στο Ηράκλειο, κομματικές οργανώσεις προγραμματίζουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων.
Στην Αττική, τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ θα μείνουν ανοιχτά έως τις 20:00 το βράδυ.
Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 20 του μήνα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.
Υπενθυμίζεται πως τα μαγαζιά θα ανοίξουν και την επόμενη Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, γεγονός που σημαίνει πως για πρώτη φορά τα καταστήματα θα ανοίξουν δύο Κυριακές πριν την ημέρα των Χριστουγέννων.
Το εορταστικό ωράριο για την Τρίτη 24 (Παραμονή Χριστουγέννων) και την Τρίτη 31 (παραμονή Πρωτοχρονιάς) είναι από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. Την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013 και την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Εν τω μεταξύ, η Βαρβάκειος Αγορά θα ανατρέψει το εορταστικό ωράριο, καθώς, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα, οι καταστηματάρχες πήραν απόφαση να ανοίξουν και την τελευταία Κυριακή του χρόνου, στις 29 Δεκεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ