Type Here to Get Search Results !

Πυροβόλησαν πολίτη έξω από σούπερ-μάρκετ μετά από ληστεία

Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών έχει πέσει, σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο δραστών που νωρίτερα φαίνεται πως διέπραξαν ληστεία σε σούπερ – μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου Πατρών και στη συνέχεια πυροβόλησαν προς πολίτη που προσπάθησε να τους αποτρέψει.
Όπως αναφέρουν πηγές, γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, τα δύο άτομα εισέβαλαν με όπλο σε σούπερ – μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Άστιγγος και ζήτησαν τις εισπράξεις της ημέρας. Τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν από υπάλληλο μία τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Κατά την έξοδό τους από το κατάστημα, ένας πολίτης που βρισκόταν από έξω άρχισε να τους φωνάζει και τότε αυτοί τον πυροβόλησαν στα πόδια τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί και μεταφερθεί ένα άτομο στην Ασφάλεια, ως ύποπτο για το περιστατικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ