Type Here to Get Search Results !

Ο έρωτας στα χρόνια της κρίσης! - Έγινε άστεγος για χάρη της αγάπης

 Πάτρα: Ο έρωτας στα χρόνια της κρίσης! - Έγινε άστεγος για χάρη της αγάπης

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο άστεγους της πόλης

Μια ιστορία αγάπης που έχει συγκινήσει όλους όσους την γνωρίζουν. Ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται στην Πάτρα και έχει να κάνει με την οικονομική κρίση τις επιπτώσεις της οποίας ζούμε λίγο έως πολύ όλοι μας. Για μία 42χρονη γυναίκα οι επιπτώσεις της κρίσης ήταν ιδιαίτερα σκληρές, σε συνδυασμό, με το γεγονός ότι ήταν εντελώς μόνη της στη ζωή. Την οδήγησαν στο παγκάκι, εκεί όμως που η άτυχη γυναίκα, γνώρισε τον έρωτα.
Τον έρωτα στο πρόσωπο ενός 45χρονου άνδρα, γόνου πρώην ευκατάστατης οικογένειας. Ο 45χρονος γνώρισε την 42χρονη, σε πλατεία της Πάτρας, καταφέρνοντας να της κερδίσει την εμπιστοσύνη.
Η 42χρονη κλεισμένη στον κόσμο της, άνοιξε την καρδιά της στον άγνωστο άνδρα και λέγοντας του την ιστορία της τον συγκίνησε. Ο άνδρας αυτός έδειχνε να την αγαπά και να την φροντίζει φέρνοντας της κάθε μέρα φαγητό και κουβέρτες για να κοιμάται τη νύχτα.Ανάμεσα τους λοιπόν αναπτύχτηκε μία σχέση αγάπης, όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα της Πάτρας. 0 45χρονος αποφάσισε έτσι να γνωρίσει την 42χρονη άστεγη στους γονείς του με τους οποίους ζούσε και εργαζόταν μαζί τους.
Η αντίδραση των γονιών του  δεν ήταν όμως αυτή που περίμενε. Του απαγόρεψαν να την φέρει στο σπίτι τους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να στηθεί ένας άγριος καυγάς μεταξύ τους. Και τότε ήταν που ο 45χρονος άνδρας πήρε την μεγάλη απόφαση.
Να ακολουθήσει την αγαπημένη του στα παγκάκια, εγκαταλείποντας τα πάντα. Από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι ζει εδώ και μήνες στα παγκάκια και περιφέρεται στις πλατείες της Πάτρας με τα χαρτόκουτα αναχείρας.Άστεγοι με μοναδικό τους σπίτι την αγάπη τους! Είναι αυτό που λένε ότι η πραγματική αγάπη μπορεί και τα αντέχει όλα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ