Type Here to Get Search Results !

"Ταμπουρώνονται" περιπτεράδες, φαρμακοποιοί, βενζινοπώλες και άλλοι επαγγελματίες με το φόβο των ληστειών

Πάτρα: "Ταμπουρώνονται" περιπτεράδες, φαρμακοποιοί, βενζινοπώλες και άλλοι επαγγελματίες με το φόβο των ληστειών  Τα μέσα που μεταχειρίζονται για να την βγάλουν… "καθαρή"
Έντονη ανησυχία και φόβος επικρατεί εδώ και καιρός στις τάξεις πολλών επαγγελματικών τάξεων στην Πάτρα λόγω των αυξανόμενων περιστατικών κλοπών και ληστειών κυρίως μετά την πτώση που ηλίου. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, περιπτεράδες, φαρμακοποιοί, βενζινοπώλες αλλά και άλλοι επαγγελματίες της πόλης που αναγκάζονται να δουλεύουν τα βράδια ή που απλά αποτελούν «εύκολο» στόχο των ληστών, βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να μην είναι τα επόμενα θύματα.
Έτσι πλέον αρκετά περίπτερα της Πάτρας θυμίζουν στην κυριολεξία φρούρια αφού κάθε πιθανή γωνία τους παρακολουθείται από κάμερες. Οι περιπτεράδες έχουν τοποθετήσεις κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης τα οποία μάλιστα παραμένουν ανοικτά ακόμα και αργά τη νύχτα όταν τα περίπτερα δεν λειτουργούν.
Οι ιδιοκτήτες τους έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις κάμερες μέσω ίντερνετ από το σπίτι και να καταγράφουν κάθε κίνηση έξω από τα περίπτερά τους και στην περίπτωση που διαπιστώνουν κάτι το «ύποπτο», καλούν άμεσα την Αστυνομία.
Από την πλευρά τους Φαρμακοποιοί που διανυκτερεύουν έχουν προσφύγει στην συνδρομή εταιριών security οι οποίες τους προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε και συνήθως χτυπούν οι ληστές.
Τα μέτρα τους παίρνουν και οι βενζινοπώλες αρκετοί εκ των οποίων πλέον, τα βράδια λειτουργούν τα πρατήριά τους μόνο με τα μηχανήματα αυτόματης προμήθειας καυσίμου. Έτσι δεν κουβαλάνε πάνω τους χρήματα για τα ρέστα…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ