Type Here to Get Search Results !

Νέα γραμμή σύνδεσης από το λιμάνι με την ιστορική πόλη της Ραβέννας

Πάτρα: Νέα γραμμή σύνδεσης από το λιμάνι με την ιστορική πόλη της Ραβέννας

Η γραμμή εγκαινιάζεται την Πέμπτη στις 19 Δεκεμβρίου

Από Πάτρα στην Ραβέννα! Μιλάμε ασφαλώς για την νέα γραμμή σύνδεσης της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας με την ιστορική  ιταλική πόλη της Ραβέννας που άκμασε την εποχή του Βυζαντίου.
Ο όμιλος Grimaldi, με στόχο την ενίσχυση του δικτύου του στην Αδριατική εγκαινιάζει την γραμμή την Πέμπτη στις 19 Δεκεμβρίου.  Η νέα γραμμή θα εξυπηρετεί τη μεταφορά επιβατών, οχημάτων και φορτίων, μέσω του πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο έχει ναυπηγηθεί το 1995.
Το εν λόγω πλοίο αποκτήθηκε από τον όμιλο Grimaldi πριν από λίγους μήνες, καθώς ανήκε στη Finnlines και έφερε την ονομασία Transeuropa. Είναι μήκους 183 μέτρων και πλάτους 28,5 μέτρων, διαθέτοντας μεταφορική ικανότητα 200 οχημάτων και 600 επιβατών. Η νέα αυτή θαλάσσια σύνδεση θα εξυπηρετείται δύο φορές την εβδομάδα. Η Ραβέννα αξίζει να σημειωθεί είναι για πολλούς μία από τις ομορφότερες πόλεις της Κεντρικής και  της Βόρειας Ιταλίας με δεκάδες εκκλησιαστικούς ναούς (Άγιος Απολλινάριος, Άγιος Βιτάλιος κτλ) διακοσμημένες από έργα τέχνης που έχουν αφήσει εποχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ