Type Here to Get Search Results !

Περίπου 700 νοικοκυριά ζουν στο σκοτάδι - Γιατί δεν έχουν προχωρήσει οι επανασυνδέσεις ρεύματος από τη ΔΕΗ

Περίπου 600 με 700 νοικοκυριά στην Πάτρα, με στοιχεία εξαμήνου, εξακολουθούν να ζουν στο σκοτάδι, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΔΕΗ, Σπύρο Μυλωνά.
Μιλώντας στον «Antenna Πάτρας 105.3» ο κ. Μυλωνάς υποστήριξε ότι από τη ΔΕΗ υπάρχει η τεχνική δυνατότητα μέσα σε 2-3 μέρες να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε όσους απευθυνθούν στην Επιτροπή που θα εξετάσει τις σχετικές αιτήσεις και τελικώς κριθεί ότι όντως δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τους ανεξόφλητους λογαριασμούς τους.
«Το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα η Επιτροπή θα αποφασίσει ποια νοικοκυριά είναι εκείνα στα οποία θα επανασυνδεθεί το ρεύμα», ανέφερε ο κ. Μυλωνάς, προσθέτοντας ότι μέχρι την Κυριακή επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε 90 νοικοκυριά της Πάτρας που υπάγονταν στο κοινωνικό τιμολόγιο.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πατρέων με ανακοίνωση του το μεσημέρι της Παρασκευής κάλεσε όλους τους δικαιούχους εξυπηρετούμενους των Κοινωνικών Δομών για οικονομικά αδύναμους πολίτες (Τράπεζα Τροφίμων - Πρόνοια) καθώς και τους δικαιούχους των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών οι οποίοι έχουν κομμένο ρεύμα να προσέλθουν στις αντίστοιχες υπηρεσίες που εξυπηρετούνται με τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η επανασύνδεση του ηλεκτρικού στις οικίες τους.
Οπως αναφέρει το thebest, την Επιτροπή που συστήθηκε σε τοπικό επίπεδο για την επανασύνδεση του ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες με εκπροσώπους της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΕΗ, τον Δήμο Πατρέων εκπροσωπεί η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κ. Αναστασία Παπαντωνοπούλου, με αναπληρωτή τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θεοχάρη Μασσαρά.
Από την πλευρά της η πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων υποστήριξε ότι μέχρι χθες στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είχαν καταθέσει αίτηση 30 συμπολίτες, εκ των οποίων 11 έχουν ενταχθεί στην κατάσταση που στάλθηκε στη ΔΕΗ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ