Type Here to Get Search Results !

Δέκα εντολές για διακοπές ρεύματος την ημέρα - 2000 διακανονισμοί λογαριασμών της ΔΕΗ το μήνα


Σε μητρόπολη της ενεργειακής φτώχειας  εξελίσσεται η Πάτρα  καθώς οι αιτήσεις για διακανονισμό στον τρόπο εξόφλησης των λογαριασμών ρεύματος  και οι εντολές για διακοπή  στην ηλεκτροδότηση έχουν εκτιναχτεί στα ύψη.
Σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθής υπολογισμούς σε επίπεδο Πάτρας οι ημερήσιες αιτήσεις για διακανονισμό στην εξόφληση εκκρεμών λογαριασμών φτάνουν τις 80  και σε μηνιαία βάση ξεπερνούν τις 2000.
Απελπιστική είναι η κατάσταση σε ότι αφορά την έκδοση εντολών για  διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος καθώς σε ημερήσια βάση εκδίδονται δέκα με δεκαπέντε  με το συνολικό αριθμό των διακοπών  κάθε μήνα  να κυμαίνεται από  300 έως 400 ανάλογα με την εποχή.
Τα χειρότερα άρχονται
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ,  ο χειμώνας του 2014 θα είναι κάτι παραπάνω από εφιαλτικός και για τους καταναλωτές ρεύματος στην περιοχή, καθώς η αδυναμία των πολιτών να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης, τους στρέφει αναγκαστικά σε αύξηση της κατανάλωσης ρεύματος για να ζεσταθούν, με αποτέλεσμα από τις  αρχές Μόρτη – Απρίλη  οι εντολές για διακοπές ρεύματος να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ