Type Here to Get Search Results !

Περιφερειακές συναντήσεις για το έργο «Build Up Skills Greece»


Με στόχο την ενίσχυση δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στον κτιριακό τομέα σε θέματα ενεργειακής αποδοτικότητας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσε περιφερειακές συναντήσεις για το έργο «Build Up Skills Greece».
Συγκεκριμένα οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 21 Οκτωβρίου στην Πάτρα, στις 29 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 7 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στη συνάντηση εργασίας που έγινε στην Πάτρα απηύθηνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος, στη Θεσσαλονίκη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος και στη συνάντηση εργασίας στο Ηράκλειο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.
Και στις τρεις συναντήσεις προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τεχνικής εκπαίδευσης, στελέχη των Περιφερειών σχετιζόμενα με θέματα δια βίου μάθησης και Σωματεία όλων των τεχνικών επαγγελμάτων που σχετίζονται με τον κτιριακό κλάδο.
Έγιναν παρουσιάσεις της Πρωτοβουλίας «Build Up Skills» για την Ελλάδα, οι Εθνικοί στόχοι 20-20-20, η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, η Εθνική Πλατφόρμα Επαγγελματικών προσώπων, ο Εθνικός Οδικός Χάρτης Προσόντων, οι στόχοι και η μεθοδολογία ανάπτυξής του, καθώς και τα μέτρα, οι προτεραιότητες και το Πλάνο Δράσης.
Μετά τις παρουσιάσεις ακολούθησε γόνιμη συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων στα θέματα του Οδικού Χάρτη ενώ έγιναν προτάσεις και παρατηρήσεις με στόχο την ευρύτερη αποδοχή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ