Type Here to Get Search Results !

Πότε θα πληρωθούν οι νέοι άνεργοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εργασίας του ΕΣΠΑ-

Παρέμβαση για τους δεκάδες νέους της Πάτρας που ξεκίνησαν και ολοκληρώνουν το εξάμηνης διάρκειας πρόγραμμα εργασίας το οποίο επιδοτείται από συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο Υπουργείο Εργασίας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Η απάντηση που ελαβε μετά την παρέμβασή του, είναι ότι μέχρι τα Χριστούγεννα οι συμμετέχοντες θα έχουν πληρωθεί   τα 400 ευρώ για το  σεμινάριο και στη συνέχεια προοσδευτικα και με  βάση τη σειρά προτεραιότητας θα πληρωθούν και τα  χρήματα της κατάρτισης που αντιστοιχούν σε 2.000 ευρώ  για κάθε καταρτιζόεμενο. Όπως είχε γράψει το thebest.gr, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, πήγαν, έκαναν ένα μήνα σεμινάρια, και σε λίγο ολοκληρώνεται το πεντάμηνο της εργασίας τους, χωρίς να έχουν πάρει ούτε ευρώ στα χέρια τους.
"Υπάρχουν τα λεφτά" λένε στο thebest.gr και προσθέτουν:"Σε λίγες ημέρες το πρόγραμμα ολοκληρώνεται και δεν έχουμε πάρει ευρώ. Ούτε ακόμη και για τα σεμινάρια που παρακολουθήσαμε πριν μπούμε στην αγορά εργασίας. Αν και όταν πάρουμε τα χρήματα θα πρέπει να ξεπληρώσουμε όλους όσους μας δάνεισαν για να ζήσουμε αυτούς τους πέντε μήνες. Δεν θα μας μείνει τίποτα. Γιατί μας ξεφτιλίζουν έτσι, αφού εργαζόμαστε κανονικά" διερωτώνται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ