Type Here to Get Search Results !

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες - Λευκές μάσκες διαμαρτυρίας από τους εργαζομένους του Πανεπιστημίου

12.20 Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι πορείες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων στο κέντρο της πόλης.
11.49 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πορείες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και του ΠΑΜΕ, στους κεντρικούς δρόμους.
11.35 Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά η πορεία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου.
10.20 Ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται οι πρώτοι διαδηλωτές στην πλατεία Γεωργίου και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ δίνουν "ραντεβού" στις 10.30 στην πλατεία Γεωργίου , ενώ ΑΔΕΔΥ κι Εργατικό Κέντρο , την ίδια ώρα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
07.10 Απεργιακά ρολά σήμερα και στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθούν για μια ακόμα φορά δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες από το ΠΑΜΕ και το Εργατικό Κέντρο.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου, ενώ το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση, την ίδια ώρα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Στην απεργία συμμετέχουν οι καθηγητές, οι ναυτεργάτες και οι εργαζόμενοι στους Δήμους, οι τραπεζοϋπάλληλοι.
Κλειστές θα παραμείνουν την Τετάρτη οι δικαστικές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα λόγω της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος στη γενική απεργία. Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τις προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ, μετά την απόφαση γιατρών και εργαζομένων να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.
Στην απεργία συμμετέχουν και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο στις επιβατικές και εμπορικές αμαξοστοιχίες καθώς και στα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου. Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των τουριστικών αμαξοστοιχιών στη διαδρομή Πύργος- Κατάκολο- Ολυμπία.
Σημειώνεται ότι μεταξύ Αθηνών- Θεσσαλονίκης- Αθηνών οι αμαξοστοιχίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Τετάρτη προς Πέμπτη) από Αθήνα (600) και Θεσσαλονίκη (601), αντίστοιχα.
Σε στάση εργασίας προχωρούν και οι δημοσιογράφοι από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι
Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναφέρει:
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη 6 Νοέμβρη στη συγκέντρωση, συλλαλητήριο στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Ε.Κ.Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ