Type Here to Get Search Results !

Έγκλημα πάθους στην Πάτρα



Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Πατρών, όταν σήμερα το πρωί, λίγο πριν από τις 10.30, εμφανίστηκε στο τμήμα ένας άνδρας 33 ετών και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει μία 43χρονη γυναίκα, γνωστή επιχειρηματία στην περιοχή, κρατώντας μάλιστα το όπλο του εγκλήματος - ένα ματωμένο μαχαίρι.
Ο νεαρός, αλβανικής υπηκοότητας, ισχυρίσθηκε ότι διατηρούσε σχέση μαζί της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ότι κατά τη διάρκεια σημερινού καβγά τής επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας την τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Η γυναίκα δέχθηκε μία μαχαιριά στην πλάτη, μία στο στέρνο και άλλη μία στην καρωτίδα.

Need Text
Pstrastimes.gr Σοκ στην τοπική κοινωνία για το άγριο φονικό00:48reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading

Το φονικό έγινε στο σπίτι του θύματος στο Ρίο, κοντά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Σημειώνεται ότι έγκυρες αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Η 43χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησε από τον δράστη να χωρίσουν και τότε εκείνος, σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε το μαχαίρι και της επιτέθηκε.

Το θύμα


Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα. Μαζί με τον δημοσιογράφο και ενός εκ των εκδοτών της εφημερίδας «Κήρυκας» Ανδρέα Βρη είχε μακροχρόνια σχέση, ενώ συγκατοικούσαν και είχαν αποκτήσει μία κόρη.



Η Ναταλία Βουτσινά διέθετε επίσης ένα κατάστημα εστίασης μαζί με τον Ανδρέα Βρη.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του ζεύγους και βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης.

Need Text
Patrastimes.gr00:13reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading

Οι έρευνες

Αμέσως μετά την ομολογία του 33χρονου δράστη, σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, άνδρες της οποίας έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποτρόπαιο: η 43χρονη κειτόταν στο πάτωμα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το σπίτι και αυτήν την ώρα συλλέγει στοιχεία, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως αποτυπώματα και DNA.

Στο σπίτι έχουν μεταβεί επίσης και επιβλέπουν το έργο των ερευνών ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Κώστας Κυριακόπουλος και ο διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ