Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τα όμορφα μάτια της υπαλλήλου και το κεφάλαιο που χωρίστηκε στα δύο...

Πάτρα: Τα όμορφα μάτια της υπαλλήλου και το κεφάλαιο που χωρίστηκε στα δύο...

Οι δύο συνέταιροι μοίρασαν την επιχείρηση τους και πια δεν μιλιούνται

Φωτιά με φωτιά (που λέει και ο Πάνος Κιάμος) και... μαλλί με μαλλί πιάστηκαν δύο επιχειρηματίες της Πάτρας για τα μάτια μιας εργαζόμενης. Η φωτιά που έκαιγε, βλέπετε, τον έναν από τους δύο συνέταιρους της κοινής επιχείρησης για την εργαζόμενη, αποδείχτηκε πιο δυνατή από τους δεσμούς επαγγελματικής συνεργασίας που τους έδεναν. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης στο κέντρο της Πάτρας ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μία όμορφη υπάλληλο που προσλήφτηκε στην επιχείρηση του.
Η υπάλληλος, έδειξε και αυτή να ερωτεύεται το αφεντικό της και για να μην τα πολυλογούμε το κεφάλαιο αγκάλιασε για τα καλά τον εργαζόμενο και το ζευγάρι σύναψε ερωτικές σχέσεις. Όμως η εργαζόμενη νέα, όχι μόνο φρόντισε να απολαμβάνει την στοργή του κεφαλαίου στο κρεβάτι της, αλλά με τον επιχειρηματία να έχει τρελαθεί από έρωτα μαζί της, έκανε στην ουσία ότι ήθελε στη δουλειά της. Μέχρι και το αφεντικό στους υπόλοιπους υπαλλήλους. Ο έτερος επιχειρηματίας γρήγορα κατάλαβε που πήγαινε η δουλειά και μία ωραία πρωία, όταν ο συνεργάτης του δεν ήταν στην επιχείρηση, κάλεσε την όμορφη υπάλληλο και της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Την απέλυσε δηλαδή.
Η υπάλληλος, όμως δεν έμεινε ούτε με τα παπούτσια στο χέρι, ούτε με σταυρωμένα χέρια, αλλά φρόντισε να… σταυρώσει τον εραστή- αφεντικό της, πληροφορώντας τον για την απόλυση της και κάνοντας τον με τα λόγια της να νιώσει υποτιμητικά, σε ότι αφορά τη σχέση που έχει με τον συνεργάτη του. Έξαλλος λοιπόν ο εραστής – αφεντικό – συνέταιρος πήγε στα γραφεία της επιχείρησης, βρήκε τον έτερο επιχειρηματία και όχι μόνο του ζήτησε τον λόγο για την απόλυση της υπαλλήλου, αλλά στην κυριολεξία έγινε «μάχη». Τα δύο κεφάλαια πλακώθηκαν για τα μάτια της υπαλλήλου- εργαζόμενης. Πλέον οι δύο επιχειρηματίες δεν μιλιούνται και χωρίζουν την επιχείρηση τους στα δύο, ενώ το όλο θέμα συζητιέται στα «πηγαδάκια» της Πάτρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ