Type Here to Get Search Results !

Ο "καζανόβας" πατέρας τις έφαγε και από την μάνα και από την κόρη!

Πάτρα: Ο "καζανόβας" πατέρας τις έφαγε και από την μάνα και από την κόρη!

Πιάστηκε στα πράσα με καλλίγραμη υπάλληλο του σε...κινούμενη ερωτική "φωλιά"

Ξύλο από μάνα και κόρη μαζί, σε δημόσια θέα, «έφαγε» ένας πατέρας στην περιοχή των Δεμενίκων, κοντά στο βιοτεχνικό πάρκο.
Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν πατέρας, μάνα, κόρη, μέλη τριμελούς οικογένειας, αλλά και μία καλλίγραμμη κοπέλα από την Αλβανία που έκανε το... λάθος να μπει ανάμεσα τους. Η μάνα και η κόρη έπιασαν στα πράσα τον άνδρα της οικογένειας να βρίσκεται μέσα στο αμάξι του στο βιοτεχνικό πάρκο της περιοχής μαζί με την όμορφη Αλβανίδα, μετατρέποντας το όχημα σε ερωτική φωλιά.
Ωστόσο οι δύο γυναίκες δεν έμειναν άπραγες απολαμβάνοντας το θέαμα, αλλά αφού έβγαλαν κακήν κακώς την κοπέλα από το αμάξι ημίγυμνη, άρχισαν στις... τακουνιές και στα χαστούκια τον πατέρα ο οποίος βρισκόμενος προφανώς σε αμηχανία και μη μπορώντας να δώσει εξηγήσεις, καθόταν και τις έτρωγε.
Το θέμα βέβαια είναι ότι η οικογένεια έγινε θέαμα σε όλη την γειτονιά που ξύπνησε μέσα στην άγρια νύχτα από τις φωνές και τις βρισιές, κοιτάζοντας να δουν τι συμβαίνει. Ο πατέρας και σύζυγος και εραστής, που σύμφωνα με πληροφορίες δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιίας, ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει…
Όσο για την Αλβανίδα που εργάζεται στο κατάστημα του και αποδείχτηκε ότι είχε μία αρκετά καλή συνεργασία με τον εργοδότη της, ακόμα τρέχει…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ